THE 3 OF 4 EVENTS VAS POZIVA: Najvoljeniji španski DJ stiže u Novi Sad

Obavezno pročitajte

U organizaciji The 3 of 4 Events 11. Novembra 2023. godine u Novom Sadu sa početkom od 23 časova, K9 Station ugostiće jednog od od najvoljenijih španskih DJ-eva, poznatijegkao DJ Pepo.

DJ Pepo je jedan od najcenjenijih DJ-eva u Španiji i njegova karijera traje gotovo tri decenije. Devedesetih godina je nastupao u najeminentnijim klubovima u Madridu ali i čitavoj Španiji, te tako postao jedan od ključnih ljudi za razvoj španske tehno scene, što mu je omogućilo nastupe širom Evrope u mnogobrojnim značajnim klubovima i na prestižnim festivalima u Italiji, Českoj, Portugalu i mnogim drugim.

- Advertisement -

Konekcija koju gradi sa publikom i razmena energije tokom nastupa je jedan od glavnih razloga zbog čega je jedan od omiljenih DJ-eva u Španiji.

Novi Sad sa uzbuđenjem isčekuje njegov prvi nastup u Srbiji gde će publika imati priliku da čuje izvanredan tehno zvuk sa vanserijskim i nesvakidašnjim sposobnostima miksanja. Karte se mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima, ali i online tj. putem njihovog sajta. Prodaja karata će se odvijati u četiri faze:

  1. Od 16.10 – 23.10. cena karata će iznositi 800 dinara.
  2. -Od 23.10- 30.10. cena karata će iznositi 1000 dinara.
  3. -Od 30.10- 10.11 cena kara će iznositi 1200 dinara.

U poslednjoj fazi, cena karata će iznositi 1400 dinara i moći će da se nabave na ulazu, ukoliko karata bude s obzirom da je broj istih ograničen, tako da je preporuka da se karte nabave na vreme. Kao podrška DJ Pepo-u nastupiće poznati Luka Concrete iz Beograda i Carlo B iz Novog Sada.

The 3 of 4 Events vas poziva na nezaboravnu žurku.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu