„SKUPILI SE KLOVNOVI, ULTIMATUM DONELI“: Beogradski sindikat objavio novu pesmu

Obavezno pročitajte

Najpoznatiji srpski hip-hop bend „Beogradski sindikat“ objavio je spot za novu pesmu posvećenu Kosovu i Metohiji. Pesma pod nazivom „Sparta“ govori o tome da niko od nas nema pravo da se odrekne Kosova i Meotohije.

„Kosovo i Metohija ne pripadaju samo jednoj generaciji srpskog naroda, već svim našim precima koji su se za njih borili, kao i našim potomcima u čije ime nemamo pravo da ih se odreknemo bez pitanja“, poručuju iz „Beogradskog sindikata“ na kraju spota.

- Advertisement -


Oni napominju da kosovska sveta zemlja, pre svega, pripada Bogu jer je osveštana krvlju svetaca i mučenika, pa je niko ne može prodati, trampiti, podeliti ili na bilo koji drugi način upodobiti bilo čemu materijalnom i finansijski korisnom.

„Ko to ne razume – on ne razume ni dušu ovog naroda. Nema života Srbije bez Kosova i Metohije! Nema povlačenja, nema predaje“, poručuju iz „Beogradskog sindikata.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen srpski ratni veteran na Jarinju, po ulasku na KiM mu se gubi svaki trag!

Sinoć nešto posle jedanaest časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici šiptarske policije uhapsili su srpskog borca, koji je vozilom...

Još priča na sličnu temu