KAKO PRONAĆI IDEALNOG PARTNERA: Evo 14 Saveta za vas

Obavezno pročitajte

Idealnog partnera možete očekivati samo ako ste realni

U svetu su sve popularnije agencije za nalaženje partnera. Kod nas još uvek nisu zaživele, i zbog toga vam donosimo jedinstvenih 14 saveta za lakši pronalazak odgovarajućeg partnera.

Alt="Partnera"

Ovo su saveti koje možete čuti od psihoterapeuta, stručnjaka za veze, pa čak takozvanih agenata za pronalazak partnera.

- Advertisement -

1. Budite realni. Dugoročno gledano, neprocenjivi atributi koje bi trebalo da poželite kod partnera nisu izgled i / ili novac, već srce puno ljubavi, pouzdanost, iskrenost i posvećenost vama

2. Spoznajte prioritete. Pronalaženje pravog muškarca je isto kao što bi oni tražili posao. Ključ je da uvek budete spremni jer nikad ne znate kada ili gde ćete nekoga sresti. Nosite odeću zbog koje ćete se osećati privlačno i planirajte unapred zanimljiv razgovor.

Partnera sigurno nikada neće interesovati da sluša o bivšim

3. Ne pričajte o bivšima. Slično tome, trebali biste biti oprezni kod čoveka koji ne može prestati da priča o svojoj bivšoj partnerki.

4. Oboje morate biti emocionalno zdravi da biste uspostavili uspešnu vezu. Na primer, nije dobar znak ako ste u vezi pre svega zato što se plašite da ne budete sami. Podjednako je loše ako vaš momak tako dugo gleda u bocu džina kao i vas. Ne upadajte u zamku koja zavisi od kodeksa i mislite da možete da ga „izlečite“. Pametnije je tražiti muškarca kome ne treba izlečenje.

5. Imajte manire. Muškarci su razumljivo zaprepašteni kada njihova vedra, atraktivna i dopadljiva partnerka odjednom učini nešto poput nanošenja ruža za stolom. Muškarci takođe smatraju da je bez veze kada žena pozove konobara. Uglavnom on želi da pozove konobara i plati račun. Budite tačni, isključite telefon i gledajte ga u oči.

6. Sličnost donosi uspeh. To ne znači da se morate udati za svog klona. Ali kad nekoga upoznate, zapitajte se da li vi i on imate iste osnovne vrednosti. Razmišljajte o inteligenciji, načinu života i smislu za humor. I zaista je bitno ako se vaši glavni životni ciljevi podudaraju. Oboje treba da se složite oko prednosti ili mane braka, stvaranja beba i da li želite da žive u kući ili stanu.

7. Predstavljajte izazov. Obavestite momka da ga volite, ako je iskreno. Ne koristite to kao oružje. Ne oklevajte da blagovremeno odgovorite na njegov poziv. Ali nemojte graditi svoj društveni život oko njega. Ne pritiskajte ga da govori o svojim „osećajima“. Jasno mu objasnite da, iako je on dobar dodatak vašem životu, on nije centar vaših zbivanja.

Srećni par

8. Nemojte tračariti i iznositi previše. Naravno, imate mnoštvo šarmantnih priča, ali sačuvajte neke za drugi sastanak. Muškarci zaista žele da povremeno pregovore reč. Žene bi trebale da tempiraju i smisle dve do tri sjajne priče koje bi im mogle ispričati na sastanku. Ali nemojte preterano pričati o sebi!

9. Budite ljubazni. Ukoliko je i on ljubazan.

10. Budi devojka. Ostavite svoju profesionalnu stranu u kancelariji. Drugim rečima: To je dejt, a ne bokserski meč.

11. Gledajte i njegove kvalitete, ne samo izgled. Da li je taj momak dostojan da osvoji vaše srce? Koliko je dobar u vezama? Kako se ponaša sa majkom? Kako se slaže sa braćom i sestrama, rođacima i prijateljima? Ako odgovor na ta pitanja nije previše dobar, razmislite još jednom.

12. Pripazite na instant bliskost. Na prvi pogled osećate nagon da se držite za ruku, grlite i razmenjujete nežnosti? To nije strašan znak jer je fizička privlačnost sasvim normalna stvar. Ali mora se graditi početna privlačnost i poverenje. Sa druge strane, bez ikakve hemije, bolje vam je da ste prijatelji.

13. Trebali biste se odreći seksa bar nakratko. U idealnom slučaju trebalo bi da sačekate dok ne budete razgovarali o tome da ne viđate druge ljude.

Sve u univerzumu ima svoju brzinu, nemojte žuriti

14. Pustite da ide svojim tokom. Pravi ključ za stupanje u vezu jeste da su obe osobe spremne na kompromise. Ako jedan ili oba partnera uvek moraju biti na putu i ​​im prete i najmanje promene, uskoro će nastati problemi. Na primer, ako iznenada mora da radi kasno u noć kad ste se nadali da ćete mu skuvati večeru, shvatite njegovu potrebu da bude fleksibilan i priuštite mu kafu umesto glavnog jela. Naravno, trebalo bi mu biti jako žao zbog promene u planovima i želeo bi da to nadoknadi.

Iako pronalazak idealnog partnera nekada nije lak, i potrebno je puno strpljenja, ne treba odustajati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu