CELA SRBIJA SE SMEJE: Mićko objasnio šta je TV poltron i šta sve radi (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Bivši indeksovac Dragoljub Mićko Ljubičić objavio je na svom Instagramu video u kojem imitira ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića dok se šlihta predsedniku svoje stranke Aleksandru Vučiću i tapše mu pre nego što izgovori i reč. Video je napravljen u formi intervjua. Povod je „osnivanje“ TV Poltron.

Video je za kratko postao viralan na društvenim mrežama i prikupio veliki broj pregleda i lajkova. Mnogo ljudi  mu se zahvaljivao na hrabrosti, duhovitosti i odličnoj imitaciji, a neki su mu uputili i upozorenja poput: „Seti se samo ko ti je zabranio da radiš. Pa ti nastavi…“.

Marko Đurić je u narodu poznat po tome što se priprema da tapše Vučiću i pre nego što ovaj počne da govori, što deluje veoma komično.

Ovako Mićko objašnjava kako je dao ime novoj TV Poltron.

– Poltron je skraćenica za politika, trajanje i On. A kad kažemo On onda mislimo na, na … našeg predsednika.

Na pitanje da li to znači da bi se ta televizija baviti samo njim – jednim čovekom on kaže:

– Pa i da i ne. Jer naš …predsednik fizički možda deluje kao da je jedan čovek ali u tom jednom čoveku je sadržano više ličnosti. U stvari jako mnogo ličnosti, čitava plejada ličnosti u isto vreme. I to su veoma različite, ali veoma stručne ličnosti. Ja namerno ne kažem stručnjaci jer naš pre … predsednik tu reč ne voli i ne koristi je u pozitivnom kontekstu.

Na insistiranje novinarke da jasno kaže da li bi se TV bavila baš samo Vučićem on kaže:

– Poltron TV bi se bavila samo njim, ali morate pre toga da razumete šta je sve to samo On jer naš p… predsednik nije samo državnik i vizionarska gromada, nego je i altruista i kosmopolita i humanitarac i erudita i enciklopedista i…

Mićko Ljubičić je humorista, satiričar, komičar, glumac i muzičar i borac protiv diktature u svim vremenima. Najpoznatiji je po Indeksovom radio pozorištu, kao i u emisijama Pozovi M… ili će on tebe, Lekoviti šou i PLjiŽ.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin potpisao: Povećava se broj pripadnika Oružanih snaga Rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o utvrđivanju broja redovnih pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije, saopštio je Kremlj. Prema...

Još priča na sličnu temu