22.9 C
Belgrade
utorak, 3 avgusta, 2021

SVETSKI SAVET LEKARA SE DIGAO: Korona je prevara, sudićemo im! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U Berlinu je nedavno osnovan Svetski savet lekara, koji čini grupa nezavisnih doktora i naučnika iz Evrope i sveta. Ovi lekari su ustali protiv korona diktature i, kako kažu, korona prevare, i u potpunoj ilegali osnovali pokret.

U obraćanju javnosti su čak izneli plan da se jednog dana sudi ljudima koji stoje iza ove prevare. Oni ističu da nema govora o potrebi za ovakvim merama koje se primenjuju širom sveta i da su posledice korona diktature neuporedivo veće od same pandemije.

Naravno, ovaj skup se nikada nije ni dogodio ako gledate „mejnstrim“ medije. Šta su poručili neki od lekara u Berlinu prilikom osnivanja, pogledajte u video prilogu.

- Advertisement -

Inače, lekar Haiko Šening često drži govore na nedeljnim antikorona protestima u Berlinu, na oduševljenje naroda koji protestuje u ogromnom broju iako nemački i svetski mediji ćute o tome, a tako je bilo i juče 25. oktobra kada se „licem u lice“ suočio i sa policijom Angele Merkel opremljenom za razbijanje demonstracija. Pogledajte kako je bilo u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Pa normalno da je prevara,tu nisu potrebni javni mediji da bi se saznala istina.Sve je režirano i nametnuto od privatne organizacije SZO i njihovih nameštenih pomagača u kriznim štabovima za pandemuju u svim državama.Ti naši stručnjaci su neznalice bez trunke slobodno umnog mozga, koji samo izvršavaju naloge, a koji nisu u nametnutom timu i blizu SZO-u žele da budu tamo, jednostavno rečeno nesvršeni ljudi u znanju i životu barem u delu zdravog i otvorenog razmišljanja.Tek će da leti perje možda i pre nove godine.a onda morate znati na kojoj ćete biti strani jer će se čistiti do dna septičke.Pitanje za one koji ne znaju razmišljati, zašto su organizovani sabirni logori zvani covid centri ,zašto se svaki dan po sto puta oglašava broj pozitivnih i zaraženih i umrlih.Da vode računa o vašem zdravlju bar bi vam jednom u životu doktori i lekari rekli da je obavezno se bar jednom godišnje očistiti od parazita i bakterija, da li su vam rekli nisu nikad.Ko poziva lekare i doktore na simpozijume ,pa naravno farmacije,zašto otkrijte sami.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: