25.7 C
Belgrade
subota, 12 juna, 2021

VULIN NAPAO RODITELJE: Roditelji, ne može policija da vam vaspitava decu, mi hapsimo!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da nasilje u Beton hali nema baš nikakve veze sa navijačima, već isključivo sa huliganima koji se kriju iza crveno-bele ili crno-bele zastave.Vulin o tuči huligana: Roditelji, ne može policija da vam vaspitava decuFoto: 021.rs

Vulin je apelovao na roditelje da čuvaju i vaspitavaju svoju decu jer to ne može da čini policija, a posebno ne tribina. „Sedamnaest maloletnika. To je odgovornost svih nas, naravno, ali na prvom mestu roditelja. Gde su vam deca? Gde vam je dete bilo? Gde je tih 17 dečaka bilo te noći? Očevi, majke, jeste ih pitali gde ste? Jeste li ih pitali dan pre toga? Je li znate s kim se druži vaše dete? Ne može policija da vam vaspitava decu. Mi hapsimo. Kad dođe do nas kasno je. Onda je gotovo. Nemojte od nas da tražite pomoć, jer pomoći nema. Zakon je prekršen, a zakon je takav kakav jeste. Ali pre toga, budite sa svojom decom„, poručio je Vulin.

PROČITAJ JOŠ

Dodao je: „Nemojte ljudi da vam policija vaspitava decu, nema tu vaspitanja, ali ne može ni tribina da vaspitava decu. Čuvajte ih.“ Navijači Zvezde su po završetku proslave 32. titule 22. maja krenuli ka Beton hali, gde je usledio haos nakon kog je privedeno 112 punoletnih i 17 maloletnih lica.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti