UDRUŽENJE PENZIONERA SE POBUNILO: Vratili Vučiću pakete sa vitaminaima!

Obavezno pročitajte

Povod za performans je, kako je naveo predsednik Udruženja Jovan Tamburić, odluka „takozvane države“ da penzionere nagradi paketima vitamina. Tamburić je rekao da su vitamini deljenji penzionerima „čak ostavljani ispred stanova, bez potpisa o njihovom prijemu“ i dodao da je deo paketa bio „nekompletan“. 

FOTO: Penzioneri Vučiću vratili vitamine - "vlast nam godinama prodaje maglu"

Zbog svega toga, ali i zbog „manipulacija penzionerima, u vezi sa upravljanjem PIO fondom i prodaje banja, najvrednije imovine tog fonda“, Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica poklonilo je vitamine predsednici Ustavnog suda Snežani Marković i direktoru RTS Draganu Bujoševiću „zbog nedostatka imuniteta prema diktaturi“. 

1 / 4 Udruženje je najavilo da će vitamine pokloniti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Baloni koje su nosili učesnici performansa i koje su kasnije izduvali, kao znak „nezadovoljstva, potcenjivanja i diskriminacije“ njihove sposobnosti da shvate šta se dešava u Srbiji, simbolizuju „deo magle koju nam vlast prodaje godinama“, objasnio je Tamburić.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

Hamas osudio američki veto u Savetu bezbednosti UN

GAZA – Palestinska militantna grupa Hamas osudila je odluku Sjedinjenih Američkih Država da stave veto na nacrt rezolucije o prekidu...

Još priča na sličnu temu