19.6 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

HITNO: Vučić planira da ga smeste u bolnicu, Kosovo dobija stolicu u UN!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Velika propaganda laži spremila je novu psinu i kosku koju srpski narod treba da glođe, ali ovaj put malo teže. Naime, nakon silnih analiza, anketa koje se izvode kako anonimno tako i javno Aleksandar Vučić i SNS su shvatili da su u problemu.

Policija je tukla narod, vlada je izglasala zakon o ravnopravnosti koja većinska, pravoslavna i tradicionlna Srbija nije prihvatila sa oduševljenjem i Aleksandar Vučić se našao u neobranom grožđu.

vucic,

100 evra, pa trideset evra, i sledećih trideset izgleda da ne mogu smiriti bes, siromaštvo i bunt u narodu koji svakim danom postaje sve veći. Vučićeva besprizorna svakodnevna pojavljivnaja u medijima dosadila su i njegovim roditeljima, i njegovim saradnicima ali niko ne sme ništa da mu kaže jer je skovao novi plan, zajedno sa svojim timom za marketing.

- Advertisement -

S obzirom da tzv. država Kosovo, tj. okupirani deo Srbije sledeće nedelje, po svemu sudeći, treba da dobije stolicu u UN što bi i zvanično potvrdilo da više nije samo teritorija pod okupacijom, nego i zaista država, diktatorski mozak Aleksandra Vučića spremio je novu egzibicju za narod. Ovoga puta planira da to sve preleži u bolnici, a ovu priču sprema godinama, jer setićete se, svakodnevno u medijima izgovara kako je hronično bolestan, pa je jednom i iskoristio priliku da isto navodno završi u bolnici zbog visokog pritiska kada mu je hrabri novinar Miodrag Sovilj sa tzv. nezavisne i slobodne televizije N1 postavio nezgodno pitanje.

Vučić planira da svoj potpis oko tzv. Kosova zamaskira ležanjem u bolnici, tačnije na VMA gde će svi njegovi mediji kukavno udariti u jaukanje za predsednikom, sinom svih naroda i narodnosti kako bi narodu promaklo to da Kosovo dobija stolicu u UN, Slavija Info ekskluzivno saznaje od izvora bliskih vlasti i deli sa svim patriotskim svetom Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti