22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

VUČIĆ NAS MRZI JER SMO NERADNICI: Obućina ga oduvala, poludeo posle emisije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako ste se odmorili, vreme je da počnete brzo da radite i još brže zaboravljate – po receptu predsednika. Što pre zaboravite na neradnu nedelju i odmor za Prvi maj, jer to žele samo neradnici. A zna se šta predsednik misli o njima, i da radi i na praznik rada – kaže Jelena Obućina na početku uvoda u Pregled dana.

– Dalje, zaboravite letovanje. Jer ako mislimo da preteknemo Evropu po rastu, to isključuje sunce, kapućino, rukolu i ostale luksuze. Zaboravite i da je bio Uskrs, ako niste kupili Srpski telegraf. Tabloid je delio sličice za jaja. Među svecima, vojskovođama i naučnicima: Kon, Nestor, Darija, Putin, Ivica i naravno „onaj čije je jaje najjače“, još otkad je bio premijer, pa na tucijadi porazio vojsku – dodaje Obućina.„Ko je pametna žena autorka non-pejpera? Da nije Vladanka?“„Zaštitimo decu, jer predizborni slogan neće“ (VIDEO)


– Dalje, zaboravite marihuanu, neće biti legalizacije dok je predsednik tu gde jeste, rekao nam je Vulin. Nije pominjao Jovanjicu, ali jeste klince. Ko bude imao džoint ide u aps. Zaboravite i na istopolne brakove, ni njih neće biti dok je predsednik tu gde jeste. A Gordana Čomić bi mogla da zaboravi zašto su je uopšte zvali u Vladu istopolnog supružnika sa detetom. Kad sve zaboravite, a ima toga još, brzo na posao sa osmehom. Pa kad objavimo podatke, ceo svet da nam pozavidi – rekla je Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti