VUČIĆ NAS MRZI JER SMO NERADNICI: Obućina ga oduvala, poludeo posle emisije!

Obavezno pročitajte

Ako ste se odmorili, vreme je da počnete brzo da radite i još brže zaboravljate – po receptu predsednika. Što pre zaboravite na neradnu nedelju i odmor za Prvi maj, jer to žele samo neradnici. A zna se šta predsednik misli o njima, i da radi i na praznik rada – kaže Jelena Obućina na početku uvoda u Pregled dana.

– Dalje, zaboravite letovanje. Jer ako mislimo da preteknemo Evropu po rastu, to isključuje sunce, kapućino, rukolu i ostale luksuze. Zaboravite i da je bio Uskrs, ako niste kupili Srpski telegraf. Tabloid je delio sličice za jaja. Među svecima, vojskovođama i naučnicima: Kon, Nestor, Darija, Putin, Ivica i naravno „onaj čije je jaje najjače“, još otkad je bio premijer, pa na tucijadi porazio vojsku – dodaje Obućina.„Ko je pametna žena autorka non-pejpera? Da nije Vladanka?“„Zaštitimo decu, jer predizborni slogan neće“ (VIDEO)


– Dalje, zaboravite marihuanu, neće biti legalizacije dok je predsednik tu gde jeste, rekao nam je Vulin. Nije pominjao Jovanjicu, ali jeste klince. Ko bude imao džoint ide u aps. Zaboravite i na istopolne brakove, ni njih neće biti dok je predsednik tu gde jeste. A Gordana Čomić bi mogla da zaboravi zašto su je uopšte zvali u Vladu istopolnog supružnika sa detetom. Kad sve zaboravite, a ima toga još, brzo na posao sa osmehom. Pa kad objavimo podatke, ceo svet da nam pozavidi – rekla je Obućina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Federalni sud naložio Trampovom advokatu da preda tužilaštvu dokumente

Federalni žalbeni sud naložio je advokatu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa da preda tužilaštvu dokumente u istrazi o zadržavanju...

Još priča na sličnu temu