28.9 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

VUČELIĆ NAZVAO VUČIĆA LAŽOVOM: Hoće li i on zaplivati kao Cvijan?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vuletić: Vučelić nazivao Vučića patološkim lažovom

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić ovih dana je bio veoma aktivan na Tviteru, gde je otkrio do sada nepoznatu činjenicu, a tiče se odnosa na relaciji Milorad Vučelić – Aleksandar Vučić.

Pričao je Vuletić ranije kako je Vučić vikao i pretio Vučeliću nakon pobede Partizana u Nišu protiv Radničkog 2017. godine, čime je osvojena titula, a sada je bivši čelnik crno-belih otkrio još jedan detalj vezan za predsednika Srbije i prvog čoveka Partizana.

- Advertisement -

– Kada mu Kapiten (Aleksandar Vučić, prim. aut) sazna da ga je pred još pet svedoka, nazivao patološkim lažovom (što je neosporna činjenica, skoro pa aksiom) steći će se uslovi da nogama napred (tako reče da jedino može) napusti Partizan – istakao je Vuletić.

Na opasku da to Vučić već to zna, bivši potpredsednik Partizana je imao spreman odgovor…

– Za ovo nisam siguran da zna. Zbilo se 2016. godine u malom i poverljivom krugu ljudi. Detaljnu rekonstrukciju gledajte u serijskom remek-delu Slaviše Lekića „Junaci zlog doba“ u epizodi „Milorad Vučelić“.

- Advertisement -

Kako smo u prethodnom delu teksta naveli, Vuletić je Vučića oslovio sa rečju Kapiten, što je u priloženom video snimku i obelodanio.

– Znate li kako se Aleksandar Vučić naziva u Partizanu kada o njemu govore Žarko Zečević, Obućina… Dakle, ljudi koji su ugledni partizanovci? Kapiten. Oni ga nazivaju kapitenom. Zamislite, molim vas, to, ja ne znam kuda ćete veći dokaz o slugeranjstvu, o spremnosti da služite idolopklonički jednom čoveku, ali koja vas gazi i uništava kao što to radi ova sadašnja nomenklatura – objasnio je svojevremeno Vuletić odakle Vučiću nadimak „Kapiten“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti