0.1 C
Belgrade
среда, 1 априла, 2020

Veći uticaj u Srbiji

Obavezno pročitajte

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...

Prošlog meseca održao sam govor pred načelnikom vojske za Gospoda Isusa Hrista, za Kosovo i Metohiju, protiv zle vladavine antidemokratske EU i NATO.

Mnogo više Srba zna ko sam sada, a oni su takođe mnogo svesniji ko sam u norveškoj ambasadi u Beogradu, Atlantskom komitetu u Norveškoj (NATO propagandna organizacija) i norveškom ministarstvu spoljnih poslova.

Čitali su šta pišem i trebali bi znati da mi je jasan cilj da imam veći uticaj u Srbiji od norveške ambasade. Trenutno na FB stranici norveške ambasade ima 8619, dok u Kristianu Karsu
2725.

Međutim, angažman, lajkovi i deljenja su mnogo veći na mojoj stranici i ličnom profilu od onoga što norveška ambasada može da upravlja. Ambasada ima novac i politički pritisak, ali ja sam mnogo srećnija što je srpski narod na mojoj strani.

Juče sam napisao i članak za popularnu norvešku vest stranicu Resett, a naslov je bio 20 godina od bombardovanja Jugoslavije – raspusti NATO. Sve više Norvežana sada shvata glupost i uzaludnost NATO-a, koji više nije odbrambena organizacija, već je uvredljiva organizacija za promenu režima vođa koju antidemokratski globalistički vođe nisu odobrili ili voleli.

Želim da budem snaga ohrabrivanja srpskog naroda i molim se da me Gospodin snažno iskoristi. Želim da pružim duhovno ohrabrenje Srbima tako da oni mogu verovati da će njihovi životi biti mnogo bolji ako veruju u raspetog i preporođenog Isusa Hrista koji je danas živ i želi da bude centar njihovog života.

Želim da pružim Srbima političko ohrabrenje i snagu da se suprotstave norveškom i zapadnom pritisku da se odreknu Kosova i Metohije. Srbija ne treba da glumi Juda Iscariota, da plati 30 srebrnjaka kako bi se pridružila EU i NATO-u. Srbija treba da zadrži svoj ponos i nezavisnost.

Konačno želim Srbima da komercijalno podstaknem da imaju samopouzdanje u svoje ekonomske sposobnosti. Situacija u Srbiji je očajna, ali i Srbija ima jako dobro obrazovanu radnu snagu. Molim se i verujem da predstoje bolja ekonomska vremena, jer je karakter srpskog naroda vrlo jak.

Najzad, moja nova veb lokacija ohrabrenje.com (srpska reč za ohrabrenje) još uvek nije potpuno spremna. Ali ako niste bili u kontaktu sa mnom na e-mail ili na Facebooku, idite na ohrabrenje.com i registrujte svoj email kako bih vam mogao poslati ažuriranja kada pišem novi članak. Za sada nećete dobiti potvrdu kada date svoju adresu e-pošte, ali sistem će je videti.

- Advertisement -

još članaka

Ostavite komentar

- Advertisement -
loading...

Najnovije vesti

Saopštenje Sindikata zaposlenih policije oko proglašenja policijskog časa 24 sata!

Poštovana gospodo, shodno članu 46. Ustava RS u kojem se garantuje sloboda mišljenja, izražavanja i govora kao i u skladu sa Zakonom...

Sprema se nasilno rušenje vlasti

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović upozorava da se priprema plan za nasilno preuzimanje vlasti nakon vanrednog stanja. Za takav pokušaj upire...

Vučić dugo odbijao zaštitu i izlagao se riziku od zaraze

Na današnjoj konferenciji za medije na kojoj su predstavljene mere države za zaštitu privrede nakon epidemije koronavirusa nije prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar...

Evo zašto se predsednik nije pojavio danas na konferenciji

Predsednik Srbije ne oseća se dobro, rekao je danas ministar Siniša Mali na predstavljanju ekonomskih mera podrške srpskoj privredi.

Evo kad će početi isplate po 30.000 dinara za zaposlene i po 100 evra za punoletne

Država će obezbediti 30.000 dinara po zaposlenom u naredna tri meseca za mikro i mala preduzeća i preduzetnike, što je jedna od...