понедељак, 27 јануара, 2020

Veći uticaj u Srbiji

Predlažemo

MITROVIĆ I PEŠIĆKA: Kad te je neko poslednji put pendrečio?

Zanimljiva polemika na Tviteru između vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Vesne Pešić, započeta juče, a nastavila...

TRAMP TONE SVE DUBLJE: Opet uhvaćen u laži

U raketnom napadu Irana na bazu u Iraku nakon ubistva generala Kasema Sulejmanija 34 američka vojnika pretrpela...

EVO KAKO JE MILO GOVORIO PRE TRIDESET GODINA: Dobićemo rat sa ustašama (VIDEO)

Od nedavno je aktuelizovan stari snimak Mile Đukanovića koji je zabeležen tokom raspada SFRJ. U snimku se...

Prošlog meseca održao sam govor pred načelnikom vojske za Gospoda Isusa Hrista, za Kosovo i Metohiju, protiv zle vladavine antidemokratske EU i NATO.

Mnogo više Srba zna ko sam sada, a oni su takođe mnogo svesniji ko sam u norveškoj ambasadi u Beogradu, Atlantskom komitetu u Norveškoj (NATO propagandna organizacija) i norveškom ministarstvu spoljnih poslova.

Čitali su šta pišem i trebali bi znati da mi je jasan cilj da imam veći uticaj u Srbiji od norveške ambasade. Trenutno na FB stranici norveške ambasade ima 8619, dok u Kristianu Karsu
2725.

Međutim, angažman, lajkovi i deljenja su mnogo veći na mojoj stranici i ličnom profilu od onoga što norveška ambasada može da upravlja. Ambasada ima novac i politički pritisak, ali ja sam mnogo srećnija što je srpski narod na mojoj strani.

Juče sam napisao i članak za popularnu norvešku vest stranicu Resett, a naslov je bio 20 godina od bombardovanja Jugoslavije – raspusti NATO. Sve više Norvežana sada shvata glupost i uzaludnost NATO-a, koji više nije odbrambena organizacija, već je uvredljiva organizacija za promenu režima vođa koju antidemokratski globalistički vođe nisu odobrili ili voleli.

Želim da budem snaga ohrabrivanja srpskog naroda i molim se da me Gospodin snažno iskoristi. Želim da pružim duhovno ohrabrenje Srbima tako da oni mogu verovati da će njihovi životi biti mnogo bolji ako veruju u raspetog i preporođenog Isusa Hrista koji je danas živ i želi da bude centar njihovog života.

Želim da pružim Srbima političko ohrabrenje i snagu da se suprotstave norveškom i zapadnom pritisku da se odreknu Kosova i Metohije. Srbija ne treba da glumi Juda Iscariota, da plati 30 srebrnjaka kako bi se pridružila EU i NATO-u. Srbija treba da zadrži svoj ponos i nezavisnost.

Konačno želim Srbima da komercijalno podstaknem da imaju samopouzdanje u svoje ekonomske sposobnosti. Situacija u Srbiji je očajna, ali i Srbija ima jako dobro obrazovanu radnu snagu. Molim se i verujem da predstoje bolja ekonomska vremena, jer je karakter srpskog naroda vrlo jak.

Najzad, moja nova veb lokacija ohrabrenje.com (srpska reč za ohrabrenje) još uvek nije potpuno spremna. Ali ako niste bili u kontaktu sa mnom na e-mail ili na Facebooku, idite na ohrabrenje.com i registrujte svoj email kako bih vam mogao poslati ažuriranja kada pišem novi članak. Za sada nećete dobiti potvrdu kada date svoju adresu e-pošte, ali sistem će je videti.

- Advertisement -

Ostavite komentar

FansLike
FollowersFollow

Najnovije

BLAM JANUARA: Manekenka čestitala rođendan kladionici umesto slavnom kompozitoru

Blamiranju nikada kraja, a čini se da su manekenke profesionalci u tome da na taj način skrenu...

EVO KAKO JE MILO GOVORIO PRE TRIDESET GODINA: Dobićemo rat sa ustašama (VIDEO)

Od nedavno je aktuelizovan stari snimak Mile Đukanovića koji je zabeležen tokom raspada SFRJ. U snimku se obraća državi Hrvatskoj gde navodi...

PREDSEDNIK ALBANIJE: Priznati Kosovo

Predsednik Albanije Iljir Meta izrazio je nadu da će Izrael uskoro priznati Kosovo, navode danas prištinski mediji. Kosovo i...

OSVETIO CEO KOMPLEKS: Čuda Svetog Save i danas se prepričavaju u Bugarskoj!

Meštani i monasi kažu da je stupanjem na tu zemlju sveti Sava osvetio ceo kompleks pa su se u prohujalim vekovima događala...

SAVINDAN: Priča o prvom srpskom prosvetitelju

Savindan - 14. januara po starom, a 27. januara po novom kalendaru, Pravoslavna Crkva slavi Svetog Savu, prvog arhiepiskopa i prosvetitelja srpskog.
- Advertisement -
loading...