Veći uticaj u Srbiji

Obavezno pročitajte

Prošlog meseca održao sam govor pred načelnikom vojske za Gospoda Isusa Hrista, za Kosovo i Metohiju, protiv zle vladavine antidemokratske EU i NATO.

Mnogo više Srba zna ko sam sada, a oni su takođe mnogo svesniji ko sam u norveškoj ambasadi u Beogradu, Atlantskom komitetu u Norveškoj (NATO propagandna organizacija) i norveškom ministarstvu spoljnih poslova.

- Advertisement -

Čitali su šta pišem i trebali bi znati da mi je jasan cilj da imam veći uticaj u Srbiji od norveške ambasade. Trenutno na FB stranici norveške ambasade ima 8619, dok u Kristianu Karsu
2725.

Međutim, angažman, lajkovi i deljenja su mnogo veći na mojoj stranici i ličnom profilu od onoga što norveška ambasada može da upravlja. Ambasada ima novac i politički pritisak, ali ja sam mnogo srećnija što je srpski narod na mojoj strani.

Juče sam napisao i članak za popularnu norvešku vest stranicu Resett, a naslov je bio 20 godina od bombardovanja Jugoslavije – raspusti NATO. Sve više Norvežana sada shvata glupost i uzaludnost NATO-a, koji više nije odbrambena organizacija, već je uvredljiva organizacija za promenu režima vođa koju antidemokratski globalistički vođe nisu odobrili ili voleli.

Želim da budem snaga ohrabrivanja srpskog naroda i molim se da me Gospodin snažno iskoristi. Želim da pružim duhovno ohrabrenje Srbima tako da oni mogu verovati da će njihovi životi biti mnogo bolji ako veruju u raspetog i preporođenog Isusa Hrista koji je danas živ i želi da bude centar njihovog života.

Želim da pružim Srbima političko ohrabrenje i snagu da se suprotstave norveškom i zapadnom pritisku da se odreknu Kosova i Metohije. Srbija ne treba da glumi Juda Iscariota, da plati 30 srebrnjaka kako bi se pridružila EU i NATO-u. Srbija treba da zadrži svoj ponos i nezavisnost.

Konačno želim Srbima da komercijalno podstaknem da imaju samopouzdanje u svoje ekonomske sposobnosti. Situacija u Srbiji je očajna, ali i Srbija ima jako dobro obrazovanu radnu snagu. Molim se i verujem da predstoje bolja ekonomska vremena, jer je karakter srpskog naroda vrlo jak.

Najzad, moja nova veb lokacija ohrabrenje.com (srpska reč za ohrabrenje) još uvek nije potpuno spremna. Ali ako niste bili u kontaktu sa mnom na e-mail ili na Facebooku, idite na ohrabrenje.com i registrujte svoj email kako bih vam mogao poslati ažuriranja kada pišem novi članak. Za sada nećete dobiti potvrdu kada date svoju adresu e-pošte, ali sistem će je videti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu