SRAM VAS, BRE, BILO! Decu sa Kosmeta nisu pustili u toalet na pumpi OMV kod Ražnja! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Više od stotinu dece sa Kosova i Metohije, iz Gračanice i drugih tzv. enklava južno od Ibra, noćas je doživelo pravu traumu, kada ih na povratku sa utakmice između Crvene zvezde i Bajerna, nisu pustili u toalet na benzinskoj pumpi OMV kod Ražnja, na autoputu Beograd – Niš

  • Po povratku iz Beograda najpre smo hteli da stanemo kod pumpe u Velikoj Plani, ali je tamo bila ogromna gužva. Nastavili smo dalje i stigli do pumpe OMV kod Ražnja, koja je bila osvetljena i normalno je radila. Međutim, kad smo sa oko stotinak dečice ušli da nešto kupimo za osveženje i da oni koji imaju potrebe da odu do toaleta to i obave, doživeli smo pravi šok – kaže za Informer jedan od profesora koji je vodio decu iz Gračanice na utakmicu i dodaje:
  • Naime, bez ikakvog obrazloženja to nam je zabranjeno, a kada smo pitali za razlog, uporno su nam ponavljali da će to obrazložiti njihov portparol. Koga, inače, naravno nije bilo na pumpi, već valjda radi u sedištu firme u Beogradu.

On je ove svoje tvrdnje potkrepio i fotografijom iz unutrašnjosti prodavnice na pumpi, gde se deca tiskaju pred prodavačicom, ali im ona ništa ne prodaje.

  • Uprkos životu koji svakodnevno imaju pritisnuti sa svih strana, deca su se neizmerno radovala što su gledala voljeni klub. Povratak im je zagorčala nečija zla volja ili zla namera, zaista, ne znam šta je bilo u pitanju. Dečica nisu nikakvi huligani, niti su tražila da kupe „žestinu“ ili gajbe piva, već poneki sokić i grickalice i da u toaletu obave fiziološke potrebe – ispričao je sa suzama u očima naš sagovornik.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu