HVALA BOGU ZA SRBIJU

Obavezno pročitajte

Hvala Bogu za Srbiju, siguran sam da me želi ovde

Voleo bih da su svi tako zadovoljni životom kao ja. U 48. godini ne se osećam ni dan stariji od 30 godina i nikada nisam imao toliko kreativnosti, toliko energije. Dobro je biti Kristian.

Srbi mi svakodnevno šalju zahvalnice što sam to što jesam i redovno se pojavljujem u srpskim medijima, TV-u, internetu i još mnogo toga, držim govore i predavanja. Ovde uvek imam divnu priliku da pričam o svojoj hrišćanskoj veri. Siguran sam da me Bog želi u Srbiji kao ohrabrenje srpskom narodu. Zato sam stvorio sajt ohrabrenje.com.

- Advertisement -

U Norveškoj me ljudi čudno gledaju kada govorim o svojoj hrišćanskoj veri i kažem hvala Bogu za Srbiju. Ovde u Srbiji hrišćanska vera i tradicija su prirodni deo života, mada nije svako lični hrišćanin, svestan ko je Hrist.

Hvala Bogu za Srbiju – Kristian Kahrs

Mnogi me gledaju kao osobu koja se bori za pravdu, mir i demokratiju, pravednu bitku za Srbiju i Srbe. Da, ja sam bivši NATO agresor koji se pretvorio u borca za mir.

Ali mnogi od vas koji ovo čitate takođe imate snažna negativna mišljenja o meni kao osobi koja mrzi one oko mene.

Međutim, dozvolite mi da u ovo uverim sve koji ovo čitaju. Svesno sam doneo odluku da nikoga ne mrzim i da volim one koji se sa mnom ne slažu. Često imam oštru retoriku ali mi je od velike pomoći to što mogu da sednem sa bilo kime na šoljicu kafe. Fantastično je biti oslobođen od svih muka i gorčine.

Šta ako me vidite kao hrišćanskog misionara? Ne kao misionara koji će da izvede Srbe iz njihove pravoslavne vere već kao pristalica koji im pomaže da saznaju ko je Hrist, podstičući ih da čitaju Bibliju i imaju aktivan molitveni život.

Nema potrebe da misionari pretvaraju Srbe u hrišćansku veru jer oni u Srpskoj pravoslavnoj crkvi već imaju hrišćansko jevanđelje i bogatu liturgiju.

Za Uskrs, Srbi kažu “Hristos voskrese” i automatski odgovoraju sa “Vaistinu voskrese”.

Ali šta ako bismo mogli ohrabriti Srbe da prihvate da je Hristovo vaskrsenje nešto što se svakodnevno dešava, sa Hristom koji želi biti centar našeg života? Tada bismo mogli radikalno promeniti društvo, drastično umanjiti korupciju i nepotizam.

18. jula putujem u Norvešku da budem tamo do 5. septembra. Radujem se susretu sa majkom i bratom i mnogim mojim prijateljima.

Ali iako sam Norvežanin patriota, osećam se kao riba na suvom u Norveškoj. Norveška luteranska crkva, u kojoj je moj otac bio sveštenik i koji me je krstio 26. marta 1972. godine, postala je nažalost politička scena koja je veoma fokusirana na “pride”, klimatski aktivizam, neograničenu migraciju iz islamskih kultura i politički korektnu identitetsku politiku.

Naravno, u Norveškoj crkvi ima dosta dobrih propovedi koja objavljuju Jevanđelje vaskrslog Isusa Hrista ali ona prečesto nestaju u politici.

Nastavljam kuturnu borbu za Srbiju

Neka bude jasno da ja nastavljam ovu kulturnu borbu iz Srbije, a izazivaću sve koji žele da razvodne jevanđelje liberalnom teologijom. Ali to možemo da učinimo na civilizovan način. Kao što rekoh, na svetu ne postoji osoba sa kojom ne bih mogao da sednem na kafu.

Kada su u pitanju hrišćanski ratni huškači, prizemljiću ih jako. Mi hrišćani smo pozvani da budemo mirotvorci, a ne da vodimo rat i agresiju.

Jedan primer za to je hrvatski protestantski teolog Peter Kuzmič, sa dugom istorijom vrlo agresivnih članaka protiv Srba. 21 godinu nakon agresije NATO-a na Jugoslaviju napisao je kolumnu u kojoj je podržao agresiju. Dr Kuzmič je veoma opasan NATO globalista.

Geopolitički, ubuduće će više pažnje biti na Srbiji gde ću se boriti za teritorijalni integritet Kosova i Metohije. Želim da podstaknem Srbiju da se drži daleko od antidemokratskih organizacija kao što su EU i NATO. Želim da budem jači glas za nacionalnu demokratiju, protiv anti-demokratskog globalizma.

Da li želite da podržite ovaj projekat? Vama hrišćanima bio bih zahvalan ako me pomenete u svojim molitvama. Molite se da me Bog iskoristi kao moćno oruđe za Svoje kraljevstvo.

Hvala i svim ljudima dobre volje koji žele da daju podršku

Finansijska podrška je takođe bitna jer sam sam bez podrške opasnih globalista poput Džordža Soroša. Možda me možete podržati jednom kafom mesečno, ili možda dobrom večerom? Ako ste u Srbiji, imate direktan pristup mom bankovnom računu. Dinarski račun, latinicom: Kristian Kahrs, Raiffeisen Bank, 265000000564700057.

Druge opcije za podršku su dostupne na ohrabrenje.com/donate.

Naravno, možete stupiti u kontakt samnom  preko Fejsbuk i mreža poput Parler ili Gab, ali odeljak za komentare je takođe otvoren na ohrabrenje.com/2020/thank-god-for-serbia.

Alt="Hvala"
Hvala

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu