22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

UHVAĆENI U KRIMINALU: Novinarki TV Pink, Gordani Uzelac dodeljuje se preko 1. 000 evra mesečno iz budžeta Gradske opštine Grocka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Žig info je došao do ugovora o delu, za vršenje poslova komunikologa- savetnika za medije predsednika GO Grocka potpisanog 3. decembra 2020. godine na vremenski period od godinu dana, između GO Grocka i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac.

Prema tom ugovoru komunikolog, savetnik za medije sadašnjeg predsednika GO Grocka, imaće primanja u iznosi od 125 000 dinara. Tačnije za usluge savetnika za medije, Gordana Uzelac će imati od predsednika GO Grocke, Dragana Pantelića u narednih godinu dana (od dana potpisivanja ugovora) ukupno 1 500 000 dinara neto (preko 12 000 evra).

Жиг инфо: Новинарки ТВ Пинк, Гордани Узелац додељује се преко 1. 000 евра месечно из буџета Градске општине Гроцка


Podsetimo se, Žig info je nedavno objavio da u GO Grocka ima 59. savetnika koje građane koštaju preko 56 miliona dinara. Nakon tog teksta oglasila se i GO Grocka, koja je navela da su savetnici prikazani na banalan način. Prema saznanjima Žig infa, ovo saopštenje je napisala lično savetnik predsednika , novinarka TV Pink, Gordana Uzelac. Prema istim saznanjima, od nje je stigao i savet, da svi članovi SNS-a treba ovo saopštenje da podele na svom zidu, kao i da isti post bude sponzorisan na društvenoj mreži Fejsbuk.

Жиг инфо: Новинарки ТВ Пинк, Гордани Узелац додељује се преко 1. 000 евра месечно из буџета Градске општине Гроцка
- Advertisement -

GO Grocka je takvim saopštenjem ušla iz faze grubog spinovanja, do faze grubog iznošenja neistina na račun Žig infa.

Ugovor između predsednika GO Grocka, Dragana Pantelića i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac, je samo jedan u nizu od 18. ugovora koji nam nisu poslati na osnovu zahteva o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, zaposlenih u Upravi ove lokalne samouprave.

Željko Matorčević

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti