UHVAĆENI U KRIMINALU: Novinarki TV Pink, Gordani Uzelac dodeljuje se preko 1. 000 evra mesečno iz budžeta Gradske opštine Grocka!

Obavezno pročitajte

Žig info je došao do ugovora o delu, za vršenje poslova komunikologa- savetnika za medije predsednika GO Grocka potpisanog 3. decembra 2020. godine na vremenski period od godinu dana, između GO Grocka i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac.

Prema tom ugovoru komunikolog, savetnik za medije sadašnjeg predsednika GO Grocka, imaće primanja u iznosi od 125 000 dinara. Tačnije za usluge savetnika za medije, Gordana Uzelac će imati od predsednika GO Grocke, Dragana Pantelića u narednih godinu dana (od dana potpisivanja ugovora) ukupno 1 500 000 dinara neto (preko 12 000 evra).

Жиг инфо: Новинарки ТВ Пинк, Гордани Узелац додељује се преко 1. 000 евра месечно из буџета Градске општине Гроцка


Podsetimo se, Žig info je nedavno objavio da u GO Grocka ima 59. savetnika koje građane koštaju preko 56 miliona dinara. Nakon tog teksta oglasila se i GO Grocka, koja je navela da su savetnici prikazani na banalan način. Prema saznanjima Žig infa, ovo saopštenje je napisala lično savetnik predsednika , novinarka TV Pink, Gordana Uzelac. Prema istim saznanjima, od nje je stigao i savet, da svi članovi SNS-a treba ovo saopštenje da podele na svom zidu, kao i da isti post bude sponzorisan na društvenoj mreži Fejsbuk.

Жиг инфо: Новинарки ТВ Пинк, Гордани Узелац додељује се преко 1. 000 евра месечно из буџета Градске општине Гроцка

GO Grocka je takvim saopštenjem ušla iz faze grubog spinovanja, do faze grubog iznošenja neistina na račun Žig infa.

Ugovor između predsednika GO Grocka, Dragana Pantelića i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac, je samo jedan u nizu od 18. ugovora koji nam nisu poslati na osnovu zahteva o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, zaposlenih u Upravi ove lokalne samouprave.

Željko Matorčević

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu