OTKAZANA DANILOVA SVADBA: Izlaze snimci sa Veljom Nevoljom, Vučićevi poslednji dani na vlasti i slobodi!

Obavezno pročitajte

Sudeći po naslovnim stranama režimskih blatoida, snimci i fotografije Danila Vučića sa Veljkom Belivukom i pripadnicima njegovog klana će uskoro ugledati svetlost dana.


Aleksanda je, po svemu sudeći, počeo sa pripremom javnosti, pa je tako na naslovnoj strani propagandnog glasila zvanog Srpski telegraf izašla priča o tome da će „plaćenički mediji uskoro da objave montirane snimke sa Danilom Vučićem, u nameri da kriminalizuju predsednikovu porodicu, a predsednika nateraju da se povuče s funkcije“.

Režimski mediji pokušavaju ovaj debilni spin da prodaju priglupim glasačima SNS, pa navodno iza cele priče stoje zapadne službe, a svi znaju da je za ovo odgovorna velika propaganda laži picoustog bolesnika, kako predsednik sam sebe voli da nazove. Snimci su već počeli da cure, a ovih dana se očekuje i udar kada će procuriti snimak zbog kojeg će čitavo naprednjačko članstvo da se razjuri, ili će ih razjuriti narod.

Kako stvari stoje, snimci Danila s Veljinim klanom će uskoro postati dostupni javnosti, a ovo je samo tužan pokušaj kontrole štete. Kako saznajemo, upravo je iz ovog razloga otkazana svadba Danila, koja je bila predviđena za septembar.

7 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu