TRAGEDIJA. NESTAO SA ŽURKE I PRONAĐEN MRTAV

Obavezno pročitajte

M.T. (18) danas je pronađen mrtav u Zemunu.

„Sinoć je bio na žurci. Kada se nije vratio, roditelji su počeli da ga traže. Nažalost, pronađeno je njegovo beživotno telo“, pričaju komšije od M. T. (18) čije je telo pronađeno danas oko 16 časova u automobilu parkiranom u garaži pored porodične kući u Zemunu.

- Advertisement -

Policija je na licu mesta, nakon čega će biti poznati detalji. Porodica, komšije i prijatelji su zatećeni i u šoku.

”M.T. je sinoć otišao na žurku, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag”, priča jedna od komšinica.

Prema njenim rečima, kada su roditelji jutros videli da se mladić nije vratio kući, počeli su da ga traže. U jednom trenutku, ušli su u garažu i zatekli stravični prizor – telo mrtvog sina. Iako u šoku, odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju srmt nesrećnog mladića.

Komšije tvrde da je M. T. bio primeran dečko i da nikada nije pravio probleme.

”Nije pio, niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni da pretpostavimo šta se dogodilo, ni da shvatimo zašto”, rekle su komšije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu