16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

TAKO JE GOVORIO VUČIĆ: Hoćemo li sa Amerikom? Hoćemo li sa onima koji će da nas unište? (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok je Vučić bio pod patronatom „političkog oca“, Vojislava Šešelja, dok dete nije poraslo i osamostalilo se, kako se dao izraziti njegov „drugi roditelj“, Tomislav Nikolić, aktuelni predsednik Srbije je oštro govorio o politici SAD prema Srbiji, koja, prema njegovim rečima, ima za cilj da nas uništi.

– Hoćemo li da idemo sa SAD? Hoćemo li da idemo sa onima koji hoće da nas unište? Sa onima koji su ubijali ovaj narod? Sa onima koji su rušili mostove? Da li to neko pokušava da ih amnestira? Oni hoće da nas teraju da mi čekamo na travnjacima američke ambasade, ponesemo češalj i ogledalce od kuće, da se lepo ulickamo pre nego što nas šef ili šefica, američki otpravnik poslova ili neki niži službenik pozove da uđemo unutra da nam podele zadatke. Nekakvi Gelbardi, nekakvi Dobinsi itd… – rekao je Vučić i nastavio:

Tako hoće da nas nateraju da se ponašamo, e nećemo. Mi hoćemo da sarađujemo sa onima koje ti isti Amerikanci bombarduju, koje Amerikanci ubijaju. Hoćemo da sarađujemo sa tim narodima, sa tim državama i sa takvim progresivnim političkim partijama – izjavio je svojevremeno Aleksandar Vučić.

- Advertisement -

VIDEO POGLEDAJTE OVDE

Međutim, po životnoj filozofiji Vučića „sve za vlast, vlast ni za šta“, sada duvaju neki novi vetrovi i Amerikanci „preko noći“ postaju naši strateški partneri, bez kojih Srbija ne može.

EVO DOKAZA: Globalisti pokreću 2. TALAS, Vučić dobio pare da ZATVORI NAROD!

- Advertisement -

Da je od ideologije srpskog nacionalizma do ideologije globalizma pod hegemonijom SAD veoma tanka linija, dokaz je politički lik i delo Aleksandra Vučića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti