EVO DOKAZA: Globalisti pokreću 2. TALAS, Vučić dobio pare da ZATVORI NAROD!

Obavezno pročitajte

Talasi i korona ludilo

Gost Slavija info tv bila je bivša ministarka zdravlja prof. dr Nada Kostić. U emisiji Intervju dr Kostić rekla je prave razloge ali i najavila događaje koji su pred nama kao, o talasima korone i to ko sve i sa kojim ciljem stoji iza celog ovog cirkusa. Preporučujemo svima ovu emisiju.

Nada Kostić o 5g, vakcinaciji, korona talasima i vlasti

– Mi smo taoci tog ropstva i kolonijalne države. Ovi izbori su bili namešteni kao i svi prethodni. U ovim uslovima izbori su suludi.

talas,

Naša vlast po naređenju Soroša i Bila Gejtsa u Srbiji nameće prisilnu vakcinaciju. Probali su to da urade i u Nemačkoj, ali narod to nije dozvolio Angeli Merkel.

Najviše se umire od malignih bolesti i kardiovaskularnih bolesti, a to se poklapa sa tehnološkim otkrićima. Pojedine zemlje su zaštitile svoj narod od 5G mreže, kao što je to Slovenija i Izrael. Uvek gledajte šta radi Izrael. Oni neće primiti nikad stranu vakcinu, takođe.

Preti nam trougao smrti – 5G mreža, virus i satelita koji potpomažu rad 5G mreže. Nažalost, mediji su tu samo da slude narod – naglašava dr Kostić.

Ona je stručno objasnila školiko su štetne vakcine i kako 5G mreža utiče na zdravlje ljudi i životinja.

– Tek kad Soroš bude uhapšen, tek onda će onaj koga je on postavio u Srbiji da padne – poručula je dr Kostić.

Pogledajte u video prilogu veoma interesantno izlaganje nezavisne narodne poslanice.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu