U SOFIJI PALA KRV: Bugari odlučno protiv Borisova (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Sofiji je povodom Dana nezavisnosti održan tradicionalni mirni marš. Međutim, ubrzo je došlo do sukoba policije i učesnika marša.

Građani Bugarske već mesecima protestuju na ulicama zahtevajući ostavke, pre svih na udaru demonstranata su premijer Bojko Borisov i državni tužilac Ivan Gešev, koji se optužuju za koruptivne radnje na najvišem državnom nivou.

Demonstranti su zahtevali i “nezavisnost od mafije”, tražeći ostavku vlade koju optužuju za veze sa oligarsima. Okupljeni su skandirali “Ostavka!” i “Mafija”, gadjajući policajce opremljene maskama i štitovima.

RAZOBLIČENI SATANISTI: Njih 147 kroji umobolne planove i ruše NACIONALNI IDENTITET!

Antivladine demonstracije su okupile i hiljade demonstranata i u drugim bugarskim gradovima. Protesti se održavaju u Bugarskoj više od dva meseca u Sofiji i drugim velikim gradovima.

Glavni zahtev demonstranata su ostavke premijera Bojka Borisova i glavnog tužioca Ivana Geševa.

Na protestu 2. septembra najmanje 20 policajaca je povredjeno u sukobima aktivista i pripadnika policije ispred zgrade parlamenta u Sofiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu