STEFANOVIĆ PROVOCIRA, SLIKA ĆEVAPE, ĐUKA BRANI SNS: Jesu li iz Ritopeka?

0
354

Nebojša Stefanović, ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije, pohvalio se na Instagramu slikom porcije ćevapčića, na šta mu je oštrom porukom odgovorio Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, čime je samo nastavljen sukob u samom vrhu Srpske napredne stranke.Objava Nebojše Stefanovića na Instagramu FOTO: PrintscreenObjava Nebojše Stefanovića na Instagramu FOTO: Printscreen

– Ovog puta ih nisam ja pekao pa su odlični – napisao je Stefanović uz smajlije i fotografiju porcije sveže ispečenih ćevapa.

Na njegovu objavu reagovao je stranački kolega Vladimir Đukanović provakativnom opaskom kojom je pokušao da ga poveže sa ozloglašenim kriminalnim klanom Velje Nevolje.

– Tolike godine se poznajemo, a iskren da budem, nisam znao, ministre, ni jaja da umete da ispečete. Dobro je da znate sa ćevapima. Nadam se da majstor koji vas je učio nije iz Ritopeka – odgovorio je Đukanović u svojoj vajber zajednici.Đukanović je reagovao na objavu Nebojše Stefanovića FOTO: PrintscreenĐukanović je reagovao na objavu Nebojše Stefanovića FOTO: Printscreen

Podsetimo, u tajnoj sobi kuće u Ritopeku u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je otkrila i industrijsku mašinu za mlevenje mesa.

Kako je u više navrata izjavio predsednik Aleksandar Vučić, u toj mašini su Belivuk i njegovi ljudi mleli delove tela svojih žrtava, od toga pravili ljudske ćevapčiće i slali ih Radoju Zviceru, vođi kavačkog klana.

Ostavite komentar