27.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

SNS UDARIO NA DAČIĆA: On je neradnik, omražen je u svom kraju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da je sve više prisutna nervoza u redovima SNS pred izbore koji se bliže, svedoči i naslovnica sutrašnjeg broja tabloida Kurir, koji je poslužio da Aleksandar Vučić uputi poruku lideru socijalista, Ivici Dačiću, u cilju daljeg disciplinovanja.Kurir, FOTO: PrintscreenKurir, FOTO: Printscreen

Donoseći vest iz Žitorađe, zavičajnog mesta aktuelnog predsednika Skupštine Srbije, u kome je, kako se navodi, boravila ekipa ovog tabloida, preneto je da je lider socijalista omražena ličnost u tom kraju.

– Naš zemljak Dačić nas obiđe samo kad mu trebaju glasovi. Ništa za nas nije uradio – navodi se u Kurirovom tekstu.

- Advertisement -

S obzirom na to da nijedan tekst ovakvog tipa ne može da izađe na svetlost dana, a da ga prethodno ne odobri Aleksandar Vučić, onda je jasno da je ovo upozorenje lideru SPS da bude još servilniji i poslušniji.

Ovo nije prvi put da se Vučić služi Kurirom u disciplinovanju koalicionog partnera, a na meti se redovno nalaze i Dušan Bajatović i Novica Tončev, ali i mnogi drugi koji su najzgodniji da ih naprednjački lider iskoristi u datom trenutku.

Ovde, očigledno, Vučić pokušava da dodatno oslabi Dačićev rejting pred najneizvesnije izbore od početka njegove diktatorske vladavine, te dodatno veže SPS za svoj brod, imajući u vidu konstantan pad rejtinga.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti