9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

ĐUKA I VESIĆ O ŠAPIĆU: Pa to je kriminal, za to se ide u zatvor!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Problem sa Novim Beogradom je što u izgradnji bespravnih objekata učestvuje opština. Toga nema nigde u drugim delovima grada – izjavio je Goran Vesić, u junu 2017. godine, gostujući u emisiji „Dobro jutro sa Đukom“ na TV KCN.

– Recimo, taj objekat koji je izgradio Šapićev ujak na ulazu u Studentski grad je decenijama bila ćevabdžinica. Nije ni ona mogla da bude tu, ali to je bila neka privremena dozvola. Onda je njegov ujak 26. oktobra kupio to, a 18. novembra prijavio požar. Požar se nikad nije desio, jer nikad nije bio prijavljen u MUP-u. Za tri dana je opština izdala dozvolu za rekonstrukciju, a onda su oni stavili jedno platno i sazidali objekat od dva sprata. I to radi njegov rođeni ujak – konstatovao je Goran Vesić, koji je u to vreme vršio funkciju gradskog menadžera.

Vesić je napomenuo da se sve radilo na ime starog vlasnika koji se zvao Alili Amdi, a da je opština nastavila da izdaje sve dozvole na njegovo ime iako je umro u decembru 2016. godine.Srbija danas; FOTO: PrintscreenSrbija danas; FOTO: Printscreen

- Advertisement -

– To je kriminal. Za to se ide u zatvor – prokomentarisao je Đukanović.

Kako je pisao portal Srbija danas, koji je pod kontrolom režima i Aleksandra Vučića, Alili je svoj restoran „Indeks 10“, koji je kupio Šapićev ujak Rade Dedović, prodao po deset puta manjoj ceni od one koju je tražio.

Napomenimo i to, Aleksandar Šapić je od maja i zvanično deo Srpske napredne stranke, budući da se njegov SPAS utopio u SNS, a predsednik opštine Novi Beograd je dobio funkciju potpredsednika ove stranke. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti