SNS PORUČIO: Rusi su prostaci, jadnici i nemoćni kepeci

Obavezno pročitajte

Rusi i SNS

Član Srpske napredne stranke Dragan Šormaz je jedan od onih koji su dobili zadatak da vređaju Ruse kako bi predsednika Srbije Aleksandra Vučića iole izvukao iz debakla u Vašingtonu. Koliko je situacija alarmantna govori činjenica da su Rusi preko noći od bratskog naroda postali jadnici i nemoćni kepeci na svetskoj političkoj sceni, kao i paćenici bez saveznika koji su dokazali da ih Srbi ne interesuju: već viđen i oproban recept za pranje od odgovornosti i svaljivanje iste na drugog.

– Što se mene tiče, ovo je nešto najbolje što je moglo da nam se dogodi! Jadnici u Moskvi, nemoćni kepeci na svetskoj političkoj sceni, paćenici bez saveznika, pokazali su otvoreno da ih Srbi ne interesuju, nego da nas samo koriste! Daleko im lepa kuća – naveo je Šormaz, deleći objavu Marije Zaharove, portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije u kojoj je objavila fotografiju na kojoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedi u stolici ispred predsednika SAD Donalda Trampa uz tekst

– Ako ste pozvani u DBD, a stolica je stavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji #2 ko god da ste. Verujte mi.

Ona je ispod te fotografije objavila kadriranu fotografiju glumice Šeron Stoun sa prekštenim nogama iz filma „Niske strasti“.

Inače, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao da nisu bili dovoljni sukobi koje je otvorio na svim mogućim frontovima, pa je pokušao da „ispravi i Drine koje je Zaharova iskrivila“. 

Vučić je novinarima u Briselu rekao kako ne postoji stvar koju je Srbija uradila da jedan deo javnosti u Srbiji nije govorio najgore o tome.„Posvađao nas sa svima, neka nam je srećno“

– To najviše govori o njima, Marija Zaharova, primitivizam i prostakluk koji je pokazala govori o njoj i onima koji su je postavili – dodao je Vučić, ocenjujući rusku vlast prostom i primitivnom.

RUS,

– Ne umeju svi ljudi da cene što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, što je vojno neutralna, ali šta da radite. Ja da objašnjavam nečiji prostakluk i primitivizam, nisam u stanju – rekao je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Narode Srbski hoce da nas posvadjaju sa bratskom Rusijom, ne zaboravljamo ko nas je bombardovao! Svi koji su protiv Rusije su i protiv nas Srba. Zivelo Pravoslavlje na veke vekova amin+++

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: