10.8 C
Belgrade
utorak, 4 oktobra, 2022

VUČIĆ UDARIO NA TRAMPA: Zamenili su mi fasiklu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić ima novi alibi

Aleksandar Vučić je od strane botova, plaćenika, jurišnika SNS ispraćen u Vašington na pregovore sa Kosovom i potpisivanje sporazuma sa Trampom kao „srpski junak“, a vraća se (preko Brisela) pun misterije, zbunjen, paničan… Za njegove botove, plaćenike, jurišnike ostaće „veliki pobednik“, za građane moraće da kaže šta se krije u tajni Jerusalima, promeni fascikla, poniznom sedenju na hoklici, i šta narod u Srbiji dobija time što je on na poklon, kao i svaki gost američkog predsednika, dobio nekakav ključ olovku.

Izabrali smo za vas šta kaže javnost, tviteraši, ugledni ljudi u svojim branšama, kako reaguju nakon posete predsednika Srbije Beloj kući.

vučić,
- Advertisement -

– Preko četiri miliona pregleda blamaže u kojoj se vidi da Vučić nije ni pročitao jednu i po’ stranu što je potpisao. Ostaje nejasno kako ovog pajaca bilo ko više uzima za ozbiljno – napisao je profesor Raša Karapandža.

- Advertisement -

– Predsednik države koji se žali da su mu zamenili fasciklu, neposredno pred potpisivanje važnog državnog sporazuma, je ili neverovatan lažov, ili neverovatan idiot, okružen idiotima-saradnicima. Ili i jedno i drugo – ističe akademik Dušan Teodorović.

– Čekaj, pa onaj oštroumni, prepametni, najbolji student, čovjek koji sve zna, pamti sva imena i brojeve, genije, mag diplomatije, patriota, šahista, pravnik…TVRDI DA SU MU ZAMJENILI FASCIKLU KAD JE POTPISIVAO SPORAZUM U BIJELOJ KUĆI??? To tvrdi??? Šalabajzer je [email protected] – istakao je naš kantautor Vlado Georgiev.

– Ko li je nama zamenio fascikle pa nas nema 100.000 na ulici? – glasio je još jedan tvit.

– Čovek dnevno čita u proseku 600 stranica teksta a nije pročitao jednu i po… Ajte, molim vas… – konstatovao je novinar Sloba Georgiev.

Na redu je Brisel…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti