VUČIĆ UDARIO NA TRAMPA: Zamenili su mi fasiklu!

Obavezno pročitajte

Vučić ima novi alibi

Aleksandar Vučić je od strane botova, plaćenika, jurišnika SNS ispraćen u Vašington na pregovore sa Kosovom i potpisivanje sporazuma sa Trampom kao „srpski junak“, a vraća se (preko Brisela) pun misterije, zbunjen, paničan… Za njegove botove, plaćenike, jurišnike ostaće „veliki pobednik“, za građane moraće da kaže šta se krije u tajni Jerusalima, promeni fascikla, poniznom sedenju na hoklici, i šta narod u Srbiji dobija time što je on na poklon, kao i svaki gost američkog predsednika, dobio nekakav ključ olovku.

Izabrali smo za vas šta kaže javnost, tviteraši, ugledni ljudi u svojim branšama, kako reaguju nakon posete predsednika Srbije Beloj kući.

- Advertisement -
vučić,

– Preko četiri miliona pregleda blamaže u kojoj se vidi da Vučić nije ni pročitao jednu i po’ stranu što je potpisao. Ostaje nejasno kako ovog pajaca bilo ko više uzima za ozbiljno – napisao je profesor Raša Karapandža.

– Predsednik države koji se žali da su mu zamenili fasciklu, neposredno pred potpisivanje važnog državnog sporazuma, je ili neverovatan lažov, ili neverovatan idiot, okružen idiotima-saradnicima. Ili i jedno i drugo – ističe akademik Dušan Teodorović.

– Čekaj, pa onaj oštroumni, prepametni, najbolji student, čovjek koji sve zna, pamti sva imena i brojeve, genije, mag diplomatije, patriota, šahista, pravnik…TVRDI DA SU MU ZAMJENILI FASCIKLU KAD JE POTPISIVAO SPORAZUM U BIJELOJ KUĆI??? To tvrdi??? Šalabajzer je blago??@avucic – istakao je naš kantautor Vlado Georgiev.

– Ko li je nama zamenio fascikle pa nas nema 100.000 na ulici? – glasio je još jedan tvit.

– Čovek dnevno čita u proseku 600 stranica teksta a nije pročitao jednu i po… Ajte, molim vas… – konstatovao je novinar Sloba Georgiev.

Na redu je Brisel…

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu