(VIDEO) SRAMOTA: Dočekali smo da se Šiptar ponaša normalnije nego naš predsednik

0
1719

Šiptar ispred Vučića

– Mi smo dočekali da se jedan Hoti, politički predstavnik Šiptara, ponaša normalnije nego naš predsednik. Hoti je dobio te iste ključeve Bele Kuće i on je to, ne želeći da zadrži za sebe, dao to svojoj portparolki koja se time pohvalila na društvenim mrežama – kaže novinar Miodrag Zarković komentarišući Vučićev debakl u Vašingtonu.

šiptar,

Miodrag Zarković (Foto: Jutjub)

Zarković smatra da je Vučićevo držanje u SAD među pet najvećih sramota koja je Srbija u istoriji doživela, a da je predsednik Srbije imao ponašanje jednog klovna.

Po njegovim rečima sporazum je novi gubitak za Srbiju, a da su glavni dobitnici onoga što je Vučić potpisa država Izrael i Tramp koji je to iskoristio u svojoj kampanji. 

Zarković posebno kritikuje napade MArka Đurića i Aleksandra Vučića na Mariju Zaharov ukazujući da je Vučić u svom odgovoru uvredio Putina i Lavrova.

.

– Da li je morao Vučić u odgovoru da pominje one koji su postavili Zaharovu? Da li Vučić ikad zbog Tanje Fajon uvredio celu EU, da li je zbog jednog nemačkog bezobraznika, a bila ih je, uvredio Angelu Merkel… On se sad našao mudar da preko Zaharove uvredi Putina – podseća Zarković.

Zarković kaže da je sporazumom u Vašingtonu i kasnijim ispadima okrenuo leđa Moskvi i Pekingu i da očekuje da oni koji su ga do sada u Srbiji branili kao “ruskog čoveka” sada pokažu da li će dići glas protiv njega ili pokazati da ga brane iz ličnih interesa.

Zarković u emisiji govorio o Vučićevim poslovima sa trgovinom oružjem koje završava u rukama terorističkih organizacija, o političkoj situaciji i perspektivama rušenja Vučića i komentariše situaciju u Crnoj Gori posle izbora.

Ostavite komentar