(VIDEO) RAT NA ULICAMA BEOGRADA: Sevali noževi, desničari uleteli među migrante!

Obavezno pročitajte

Da kamera nije zabeležila bilo bi kao da se nikada nije ni desilo, usledio bi demant Komesarijata i optužbe za lažne vesti. 

U petak uveče, u centru Beograda se dogodio novi incident sa migrantima, kada je u parku ispred Ekonomskog fakulteta došlo do sukoba u kojem je jedan ilegalni stranac nožem izbo drugog.

Pripadnici Narodnih patrola su srećom videli ceo događaj, pritrčali, savladali napadač i spasli nesrećnog mladića koji je krvario, a zatim pozvali policiju, koja je privela migranta s nožem.

- Advertisement -

Migranti grupno napali devojku u Beogradu! ZAVRŠILA SA POVREDAMA GLAVE!

– Naleteli smo na grupu migranta kod Ekonomskog fakulteta koji su bili veoma agresivni. U to vreme je blizu njih prolazilo puno devojaka. Vratili smo se posle pola sata i videli kako jedan migrant bode drugog. Reagovali smo, savladali napadača, pozvali policiju.

Republika / (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Beograd kao klanica: Migranti se izboli  noževima u parku kod autobuske stanice

Isekao ga je po licu i ubo ga u stomak. Došlo je više policijskih patrola i sa njima smo imali odličnu saradnju.

Napadač bi nastavio da ga bode da nismo došli. Kada smo prišli on je počeo da grli ubodenog i da nam viče kako je sve u redu. Zatim je pokušao da pobegne što nismo dozvolili. Najgore je to što nam je policajac rekao da će napadač verovatno biti pušten za 48 sati.

I napadač i žrtva su bili u vidno alkoholisanom stanju. Bilo je oko nas i drugih migranta, zbog čega smo morali da nastupimo agresivnije jer nismo znali kako će oni da reaguju.


Dan ranije je izboden dečko od 24 godine na Zelenom vencu. Dolaze iz zemalja u kojima nema rata. Mnogi su pušteni iz zatvora da idu u migraciju. Nije problem samo u Beogradu, već i u mnogim drugim gradovima Srbije.

Oni nemaju lične karte. Zakon za njih ne važe, kao što vazi za nas. Savetujemo, naročito devojke, da ne prolaze same pored njih i da sa sobom nose suzavac – rekli su Damnjan Knežević i Ilija Vuksanović iz Narodnih patrola.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu