15.7 C
Belgrade
subota, 1 oktobra, 2022

Migranti grupno napali devojku u Beogradu! ZAVRŠILA SA POVREDAMA GLAVE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

ČETIRI nepoznata migranta su sinoć oko 23 i 30 napali devojku (19) u Karađorđevoj ulici u Beogradu, na stepeništu Brankovog mosta.

Devojku su posle svađe napali nepoznati muškarci i zadali joj više udaraca u glavu i telo.

Povređena devojka se sa povredama javila na lekarski pregled na VMA.

- Advertisement -

Podsetimo, ovo je još jedan u nizu napada migranata na građane Beograda u ova dva dana. Juče su dva mladića izbodena nožem. Komesarijat za migracije kao ni vladajuća SNS nisu preuzeli svoj deo odgovornosti za napade migranata, a Komesar Vladimir Cucić i dalje se drži zvaničnog stava da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji uprkos izveštajima policije koji pokazuju suprotno.

Ovo nije prvi napad u kome migranti napadaju lokalne žene na istoj lokaciji. 30 Septembra Beograđanka Maja Subašić je u intervjuu za Alo iznela detalje brutalnog napada.

MIGRANTI SEJU TEROR PO SRBIJI, IZBODEN MLADIĆ: Hitno prevezen u bolnicu!

- Advertisement -

Devojku je napao migrant u blizini Brankovog mosta u 20 časova uveče. Niko nije pritrčao u pomoć a policija se pojavila nakon nekoliko minuta.

Dok se pela uz stepenice pisala je drugarici poruku i nakon par minuta vratila je telefon u džep. Migrant, koji je bio u blizini posmatrao ju je da bi je nakon toga napao i bacio na pod, prema žrtvinim rečima kako bi joj oteo telefon.

Devojka u tom trenutku počinje da vrišti, a na samo deset metara od njih nalazila se grupa mladića koji su to samo posmatrali i ništa nisu učinili. Migrant je žrtvu uhvatio jako za vrat, nakon čega je ona počela u strahu da ga udara pesnicama i laktom u glavu, što je njega izazvalo da je baci niz stepenice.

Nakon tog incidenta pojavljuje se mladić koji viče na migranta i nasilnik istog momenta beži Brankovom ulicom. Posle nekoliko minuta na mestu napada pojavila se policija, koja je bila voljna da pomogne žrtvi.

– Ja sam u onoj grupi koja se ne prepušta i ne sedi skrštenih ruku. Shvatila sam brzo da sam napadnuta, bila sam skroz prizemna, ali to ne umanjuje činjenicu da me je bio strah i to veoma. Migranti su u mom kraju već 5/6 godina . Prvi nalet su bile klasične izbeglice, među kojima su lekari i intelektualci. Imali su novac i pobegli za Nemačku. Ovi sada napadaju žene bukvalno gde stignu. Uglavnom su meta telefoni i ovim putem apelujem na sve, nećemo umreti ako pola sata ne držimo telefone u rukama – rekla je žrtva o potresnom napadu.

Na pitanje kako se sada oseća devojka je odgovorila: ” Imam fizičke tegobe, što je normalno pala sam sa 15 stepenika, ali psihički se dobro držim”

Na svom Instagram nalogu ona je objavila detalje ovog stravičnog događaja i pokušava na sve načine da utiče na devojke i žene kako ne bi postale i one žrtve napada migranata. Obećava da će dati sve od sebe i što više se angažovati što se tiče ovog problema. Dodala je da osmeh leči sve i da joj je smeh pomogao da se što pre osvesti od nasilnika koji vreba.

- Advertisement -
Sourcenewswire
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti