20.5 C
Belgrade
utorak, 3 avgusta, 2021

PREDSEDNIK VUČIĆ IZLAZI U JAVNOST! Konačno stiže odgovor na pitanje od kojeg Srbija drhti!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako će država reagovati na spregu kriminala i predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.

Predsednik Aleksandar Vučić biće ekskluzivni gost u Nacionalnom dnevniku Pink televizije u 18.30 časova. Govoriće o aktuelnim temama.

- Advertisement -

Vučić će, između ostalog, odgovoriti na pitanje koje trenutno najviše zanima celu Srbiju!

„Kako će država reagovati na spregu kriminala i predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, Đilasovog bliskog saradnika?“

Podsetimo, televizija Studio B objavila je ekskluzivni snimak ispovesti kuma Marka Bastaća, Lazara Lešnjaka koji tvrdi da je preživeo torturu i da mu je Bastać lično stavljao kesu na glavu, tukao ga i mučio, a sve zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i poslova sa nelegalnom gradnjom na Dorćolu.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZLAZI U JAVNOST! Konačno stiže odgovor na pitanje od kojeg Srbija drhti! 1
- Advertisement -

Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao je novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Kako to da je nezaposlenost mogla da opadne za 10% a sve vise zatvaranja ugostiteljskih objekata pa i mnogo drugih prodavnica i koje sta je pozatvarano ili pak skraceno radno vreme. Ko ovde laze??????????

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: