PREDSEDNIK VUČIĆ IZLAZI U JAVNOST! Konačno stiže odgovor na pitanje od kojeg Srbija drhti!

Obavezno pročitajte

Kako će država reagovati na spregu kriminala i predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.

Predsednik Aleksandar Vučić biće ekskluzivni gost u Nacionalnom dnevniku Pink televizije u 18.30 časova. Govoriće o aktuelnim temama.

- Advertisement -

Vučić će, između ostalog, odgovoriti na pitanje koje trenutno najviše zanima celu Srbiju!

„Kako će država reagovati na spregu kriminala i predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, Đilasovog bliskog saradnika?“

Podsetimo, televizija Studio B objavila je ekskluzivni snimak ispovesti kuma Marka Bastaća, Lazara Lešnjaka koji tvrdi da je preživeo torturu i da mu je Bastać lično stavljao kesu na glavu, tukao ga i mučio, a sve zbog mreže korupcije u koju su obojica bili upleteni i poslova sa nelegalnom gradnjom na Dorćolu.

Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao je novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

1 COMMENT

  1. Kako to da je nezaposlenost mogla da opadne za 10% a sve vise zatvaranja ugostiteljskih objekata pa i mnogo drugih prodavnica i koje sta je pozatvarano ili pak skraceno radno vreme. Ko ovde laze??????????

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: