PITALI SU TUMBAKOVIĆA O HRVATIMA: ,,Oni imaju ono što našoj reprezentaciji nedostaje’’!

Obavezno pročitajte

Ljubiša Tumbaković, selektor Fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je za ,,Sportski Žurnal“ da Hrvati imaju sve ono što nedostaje našoj selekciji za uspeh – patriotizan, nacionalni naboj i pripadnost državi.

– Igrao sam i sa jednima i sa drugima. Engleska je u sportskoj tranziciji. Stvaraju ekipu i prave rezultat i to su pokazali na poslednjem Svetskom prvenstvu. Imaju jaku ligu iz koje izlaze sjajni pojedinci. Imaju ekipu koja je i jaka, mlada, talentovana i takmičarski sposobna. S druge strane, naše komšije Hrvati imaju sličan pristup fudbalskom ubeđenju, ali i nešto što niko u regionu nema: pripadnost državi, patriotizam, nacionalizam i učinak stalno podižu na viši nivo. Naravno, ne plašim se ni jednih ni drugih, mislim da sa obe ekipe  možemo da igramo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše nego u baražu – rekao je Tumbaković.

- Advertisement -

Podsetimo se, u slučaju da se plasira na EURO 2020, kroz baraž, Srbija će se sastati sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom u grupi D.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu