STANKOVIĆ NAREDIO: odmah izbacuje dvojicu iz tima, ali postoji igrač koji ne sme biti prodat!

Obavezno pročitajte

Dejan Stanković  sa saradnicima i ljudima iz kluba je jasno  definisano viziju tima za drugi deo sezone.

Dva igrača trebalo bi da dobiju odrešene ruke da napuste ,,Marakanu’’, a na upravi je da učini sve da se igrački kadar pojača.

- Advertisement -

Mnoge poteze povukao je Dejan Stanković,koji će uskoro sa ekipom da ode na pripreme koje  počinju 10. Januara. Na sastancima sa saradnicima i ljudima iz kluba jasna je vizija tima za drugi deo sezone u kojoj nema mesta za Hose Kanjasa i Žandera Santanu.

Tandem će dobiti predlog raskida ugovora sa klubom posle samo šest meseci, ali je primarno da je da se zadrži jedan od najboljih pojedinaca ekipe prethodne dve sezone.

Čelnici kluba imaju zadatak da tokom januara produže ugovor sa El Fardu Benom (84 utakmice – 40 golova), koji bi trebačo da bude temelj tima zajedno sa kapitenom Markom Marinom. Bez obzira na ponude iz Turske i Saudijske Arabije.

Razgovori slede sa reprezentativcem Komora, ali i ostalim igračima, jer se odliv ključnih igrača mora zaustaviti do avgusta i kraja evropskih kvalfikacija. Takođe, Dejanu Stankoviću sada sledi skautiranje tima tokom rada na Kipru.

SourceHotspot

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu