5.3 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

NEĆE SE MIRNO ZAVRŠITI: Izrael i Palestina idu do kraja, PUTINU SE SPREMA PETI OKTOBAR!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Rat između Izraela i Palestine neće biti rešen mirnim putem, već pobedom jedne od zaraćenih strana smatra Dragoslav Bokan, predsednik Instituta za nacionalnu strategiju. On je tokom emisije „Tema K9“ koja se emituje na jutjub kanalu Helm-kast i novosadskoj teleiviziji „Kanal 9“ rekao da on ima sentiment prema Izrelskoj državi.

Činjenicu da je rat počeo na svetoj zemlji kratko nakon hrišćanskog praznika uskrs, Bokan je prokomentarisao: „ Nijedna ni druga grupa nemaju sa Hristom i vaskrsenjem previše veze, jer su izabrali neke druge puteve duhovnosti. To što oni žive na svetjo zemlji nema previše veze sa onim kako mi obitavamo na svetoj zemlji“ Rekao je i da je to vrsta rata kakvi su vođeni u srednjem veku, kao i da je to razlog zašto na zapadu taj rat niko ne razume.

Rekao je i da Palestina svakako može da računa na podršku koalicije zemalja kojima upravlja levica. –To su zemlje koje inače podržavaju pobunjene narode narode bez državnih granica poput Palestine, rekao je Bokan dodavši da će zemlje poput Amerike bit svakako na strani Izraela nezavisno šta se na terenu zaista dešava. Bokan je rekao da će taj rat svakako biti rešen pobedom jedne strane, jer ni Izrael koji ima atomske bombe bogatu i mođnu državu, neće biti u situaciji da zaključi trajni mir.

- Advertisement -

Palestinci i njihovi saveznici neće prihvatiti mir kakav Izraelu odgovara i to će na kraju biti rešeno pobedom jedne od strana.

Tokom emisije, Bokan je rekao i da su peti oktobar organizovale strane službe. „Mi smo mislili da mi rušimo Miloševića jer nama ne valja, a ustvari smo Miloševića rušili jer je to nekom drugom odgovaralo, kazao je Bokan. Ističući da su strane službe organizovale i upravljale petookoktobarskim promenama. On je rekao i da Rusi moraju biti na oprezu jer zapad Putnu takođe sprema peti oktobar.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

3 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti