27.9 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

SVAĐA U SNS: Ovako je izgledao sukob, POČELO JE, stranka se RASPADA! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

I Opštinski odbor SNS Voždovac podržao je smenu Nebojše Stefanovića sa čela beogradskog Odbora naprednjaka. Glasanje nije proteklo bez rasprave, pa su se javili i neki koji su podsetili na to da Stefanovićevu smenu sada traže oni koje je lično Stefanović ranije postavio na funkcije u voždovačkom Opštinskom odboru.

Na glasanje o smeni Stefanovića pozvao je član voždovačkog Odbora Goran Uskoković.

„Svi mesni, opštinski i gardski odbori su obavezi da najkasnije do 17. maja održe sednicu  na kojoj će se izjasniti ko od republičkih, gradskih i lokalnih funkcionera nije zadovoljio stranačke kriteriijume, odnosno navesti imena onih koji treba da budu smenjeni. Potrebno je dostaviti zapisnik sa sednica sa preciznim podatkom i imenima funkcionera. Zapisnike je potrebno dostaviti u centralu stranke najkasnije do 18. maja“, rekao je Uskoković.

- Advertisement -

Nakon toga oglasio se i još jedan voždovački naprednjak.

„Sve ovo što je Goran rekao ja apsolutno podržavam, samo morate svi da znate , da je i Goran i Ivana Tomić i rukovodstvo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke instalirao i postavio Nebojša Stefanović. Sada Goran poziva da se taj čovek smeni, a mi koje je on smenio sada kao treba da ćutimo. Ljudi, nemojte da nasedate na ove priče. Njih je postavio Nebojša Stefanović, a nas je Nebojša Stefanović smenio. Mi stavljamo na glasanje da se smeni celo rukovodstvo Gradskog odbora na čelu sa Nebojšom Stefanoviće, i celo rukovodstvo Oštinskog odbora Srpske napredne stranke“, poručio je ovaj član SNS, a to je dočekano aplauzom.

Da podsetimo, loklani odbori SNS se već danima izjašnjavaju o poverenju Stefanoviću. Posle Vračara, Leskovca, Bujanovca i Rakovice, Voždovački Odbor je samo jedan u nizu koji je glasao za to da Stefanović bude smenjen.

- Advertisement -

Protiv Stefanovića je „ustao“ i Goran Vesić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti