9.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

MIHAJLO ULEMEK: Velju Nevolju Vučić je napravio! Sit sam njegovih biznismena!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je bivši pukovnik SDG Mihajlo Ulemek. U emisiji Intervju Ulemek je objasnio da su pojedini kriminalci uvek bili povlašćeni ali nikada ovako. Zanimljivo je da kad god se država obračunavala sa klanovima nikada pare nisu nađenje. Ulemek tvrdi da nema organizovanog kriminala bez znanja države a u emisiji je izneo i šokantene podatke o tome.

Osim uličnog Ulemek se osvrnuo i na privredni kriminala. Izneo je neverovatne dokaze o direktoru Vojvodina vode Srđanu Kruževiću čoveku koji je sa 23 godine završio srednju školu a za samo 8 meseci privatni fakultet. Druga osoba koja je tužila Mihajla bila je Svetlana Ceca Ražnatovića jedna od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Ulemek je spor izgubio a u emisiji je objasnio da je sud odbio da sasluša njegovih pet svedoka švalera dotične.

Osvrnuo se i na režim u Srbiji naročito na Aleksandra Vučića za koga kaže da očekuje da ga vidi i u frižideru kako je krenuo da se pojavljuje, a zbog njega je prestao i tv da gleda.

- Advertisement -

Dosta mu je njegovih priča, pogotovu kad vidi šta se zaista u Srbiji dešava. Najgore ljude je izabrao za biznismene a u emisiji je detaljno objasnio njihov uspon. Preporučujem svima ovu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti