Član SNS i Belivukovog klana i dalje prima platu u javnom preduzeću!

Obavezno pročitajte

Vladimir Grek, član SNS i mafijaškog klana Veljka Belivuka, koji je zaposlen u JKP „Higijena“ iz Pančeva, i dalje prima platu u tom preduzeću, uprkos tome što je uhapšen i nalazi se u pritvoru od 6. februara ove godine, obelodanila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

– Nema dalje? Ma uvek ima! Evo kako i dalje plaćamo članove Belivuk klana koje su Vučićevi funkcioneri zaposlili u javnim preduzećima samo dva meseca pre hapšenja! Tim zaposlenjima završili su im da im sve vreme plaćamo deo plate iz budžeta. Iliti zbrinuli ih i dok su iza rešetaka – napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

Kako se može videti iz Rešenja o udaljenju zaposlenog sa rada JKP „Higijena“, koje se odnosi na Vladimira Greka, njemu pripada naknada zarade u visini 1/4 osnovne zarade, koja se isplaćuje na teret organa koji je odredio pritvor. Rešenje je doneto 13. avgusta ove godine.

Podsetimo, Grek je bio među organizatorima naprednjačkih bakljada za vreme policijskog časa prošle godine. Zaposlio ga je aktuelni gradonačelnik Pančeva, Aleksandar Stevanović, dok je bio na čelu JKP “Higijena” Pančevo. Grek dobio rešenje kao stalno zaposleni u decembru prošle godine.

– U pitanju je čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne sramne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa. Pošto se očigledno dobro pokazao u bakljadama, Grek je u decembru 2020. dobio posao za stalno. Dakle, u decembru je dobio zaposlenje od SNS za stalno, a dva meseca kasnije usledila je robija – rekla je Marinika Tepić nedavno za medije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu