AUUU! VUČIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA SNAŠLO: Evo kako izgleda kada gostuje u emisiji BEZ NARUČENIH PITANJA (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je navikao da gostuje u emisijama koje sam uređuje i režira, u realizaciji svoj poslušnih novinara. No, juče se desila retka prilika da mu budu postavljena pitanja koja nisu unapred spremljena, te se „praćakao kao šaran na suvom“.

Gostujući u emisiji TV Vijesti u Crnoj Gori, gde se nalazi povodom sahrane mitropolita Amfilohija, Aleksandar Vučić se našao u situaciji da odgovara na brojna neugodna pitanja, na koja nije navikao.

Vučić se krajnim naporima trudio da ostane smiren i pribran, jer ipak je trebalo ostaviti utisak u javnosti druge države, što mu na domaćem terenu nije manir. Ovde bi bljuvao vatru na novinare i optužio ih da rade za Đilasa i tajkune.

- Advertisement -

– Fino. Ali i retko. Profesionalan novinar. Kakvih ima i kod nas, ali ovakvu šansu, avaj, ne dobijaju – prokomentarisao je na Tviteru naš proslavljeni reditelj Srđan Dragojević.

Zamuckivao je Vučić govoreći o kupovini političkog uticaja u Crnoj Gori, kontroli medija u Srbiji, opet je izgovorio gadosti o sebi, poput, „picousti“ i „peder“, ali posebno pitanje na koje Vučić, navodno, nije imao odgovor, jeste slučaj Svetozara Marovića. Evo kako je tekao razgovor na tu temu.

OVAKO JE GOVORIO AMFILOHIJE: Vuči je izdajnik koji će prodati Kosovo, on je neznalica koji…

– Jedno otvoreno pitanje, slučaj Svetozara Marovića koji je osuđen u Crnoj Gori, godinama se nalazi u Beogradu. Da li Vi možete danam objasnite zašto Srbija neće da izruči Marovića Crnoj Gori, pošto smo mi pitali sve srpske institucije i nikad nam nije stigao nijedan odgovor – upitao je voditelj.

– Ja vas molim da pitate nadležne srpske institucije za takve stvari – rekao je Vučić.

– Ali nema odgovora od njih… Vi ste 2017. postali predsednik, a Marović je 2015. ili 2016. otišao u Beograd, tada je osuđen u Crnoj Gori. Da li je tu reč o političkom dogovoru ili iz nekih pravnih razloga ne može biti izručen – nastavio je voditelj.

– Ne mogu to da Vam kažem… – odgovorio je Vučić.

 Simptomatično je to da, eto, ni od vas ne možemo dobiti odgovor o Maroviću – konstatovao je voditelj.

– To je jedini odgovor koji ne možete dobiti od mene, a postaraću se da ga dobijete i to u pisanoj formi – obećao je Vučić.

Da li će održati obećanje i da li ćemo dobiti odgovore na slučaj Svetozara Marovića, ostaje da se vidi. Imajući u vidu dosadašnju Vučićevu praksu, mrka kapa od svega.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu