8 C
Belgrade
ponedeljak, 18 oktobra, 2021

VOLI UNIFORMU VIŠE NEGO ‘LEBA DA JEDE: Hoće li proći kurs u Sremskoj Kamenici?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Serijski nosač uniformi nastavlja po starom. Kakvo odelo, kakvu uniformu dati Aleksandru Vulinu? Sada već bivši ministar odbrane nije skidao crnu ili maskirnu odoru tokom mandata na čelu Vojske, a sada se navikava na novu, sa teget bojama?!

Ministar Vulin ozbiljno shvata dužnosti. Stajling isti, boja nazovi unifоrme nova. Kad je čovek spreman, brzo se i prilagodi, napisala je poznata novinarka Tanja Jordović.

Na Tviteru je osvanula fotografija novog ministra policije Aleksandra Vulina u svojoj trećoj radnoj uniformi! Vulin je fotografisan sa pripadnicima policije, a na sebi nosi teget odelo koje podseća na policijsku uniformu.

- Advertisement -

Pre nekoliko dana, gotovo proročki, upitali smo se da li će Vulin posle unifоrme Kancelarija za Kosovo i Metohiju, a zatim i vojne, obući i kvazi policijsku unifоrmu, piše portal direktno.rs

VOJNI SINDIKAT SE DIGAO: Lažov Vulin kukavički obmanjuje javnost!

Novopečeni ministar opravdao je očekivanja javnosti i kao i svaki ljubitelj unifоrmi, i sebi skrojio novu „zaštitno-tehničku odeću“, kako je svojevremeno Ministarstvo odbrane nazvalo odeću u kojoj se Vulin igra vojnika. Prvi pendrek Srbije je posle ispunjenja dečačkih snova da bude „zaštitnik“ Srbije, ispunio i drugi dečački san – da bude glavni za red i mir.

- Advertisement -

Unifоrme su već poznati fetiš kako kod muškaraca, tako i kod žena, tako da ostaje nepoznanica da li je to slučaj i sa ministrom Vulinom, ili samo, što bi naš narod rekao; “više voli uniformu, nego ‘leba da jede”.

Ostaje da vidimo da li će posle petnaestodnevnog služenja vojnog roka, ministar Vulin, koji je zadužen za našu bezbednost, a da bi mi bili još više bezbedni, ako je to uopšte moguće, odlučiti da zarad našeg dobra prođe i vikend kurs u Sremskoj Kamenici, kako bi u potpunosti bio spreman za nove radne pobede.

Doduše, ako bude „radan“ kao na predhodnom poslu, teget uniforma će biti najmanji problem za javnost…

- Advertisement -
Sourcepoliticki
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti