15.5 C
Belgrade
petak, 14 maja, 2021

„Živim bez struje i vode, a teraju me da glasam za Vučića“ (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić i prisilno glasanje

„Ne žele da mi uvedu struju, ne isplati im se. Kada vodu uvedem sam, pokidaju mi crevo. Predsednik opštine mi je rođak, rođen je u istom selu gde i ja i kaže mi da glasam za Vučića. Za koga da glasam? Šta imam od toga? To je banda – rekao je meštanin sela Gvozdac kod Bajine Bašte.

Član Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević je u toj opštini i gradu delio besplatne primerke „Novina“ i naišao na ljude koji su ogorčeni na vlast.

- Advertisement -

– Imam krave, imam ovce, maline, kupine, imam domaćinstvo… Treba li da dođem kući? Treba li put da mi se naspe? Treba li da se struja digne sa šljiva? Ima 10-15 bandera, veže se struja za šljive i drveće. Predsednik opštine mi je rođak i traži da glasam „broj 1“. Rekao sam da neću da izlazim. Što bih izlazio kad ne mogu da dođem kući, ne mogu da mi naspu put, čak ni kada se ponudim da platim. Menjam trafo i žice i rizikujem da me ubije struja. Neće da mi uvedu struju ni o mom trošku. Kažu da im se ne isplati za dve, tri kuće. I kažu glasaj „broj 1“. Pa ne možeš ti meni da kažeš koga ću ja da glasam – rekao je meštanin i dodao da vlast godinama obećava da će nešto učiniti posle izbora, ali da od toga na kraju ne bude ništa.

Alt="Vučić"

– Prave kampanje, koalicije, zaluđuju ovaj narod samo da glasamo. A na kraju šta imamo? Jedno veliko ništa. Do kad obećavanja? Neka konkretno urade nešto za narod. Ne tražim milostinju, ja ću da platim da imam struju. Je l’ mnogo tražim? Ja dovedem vodu, oni mi oduzmu vodu. Dovedem drugu, oni mi pokidaju crevo. To je banda – kazao je meštatnin sela Gvozdac kod Bajine Bašte.


Milivojević mu je rekao da neće da obećava ni struju, ni vodu, ali da će doći u Gvozdac da vidi u kakvim uslovima živi njegov sagovornik, na šta je ovaj vrlo rado pristao.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti