SKUPŠTINA: Narod proglasio Narodnu Republiku Srbiju i smenio Vučića

Obavezno pročitajte

U nedelju, 14 juna 2020 godine, u Beogradu kod Skupštine Srbije okupljeni narod predvođen Petrom Čelikom, nezadovoljan zato što se Srbija nalazi u pravnom vakumu zbog nelegalnih i protivustavnih raspisanih republičkih, pokrajinskih i lokalnih izbora, koje raspisao Aleksandar Vučić za nedelju 21 jun, doneo je deklaraciju o proglasu Narodne Republike Srbije koju je pročitao sam Petar Čelik.


- Advertisement -

Narodna Republika Srbija formirana je na svesrpskom saboru, 5, 6 i 13 juna 2020 godine, a proglašena je 14 juna kada je sad pročitam. Ovim proglašavamo završetak prve faze inicijative sačinjene od prve srpske vlasti koja je sačinjena od narodnih predstavnika sa ciljem konstituisanja Narodne Republike Srbije; i ovim če prva faza Trećeg srpskog ustanka biti završen.

Molim vas da svako u svom kraju formira narodne odbore, nove narodne vlasti i da nas o tome izveštava putem društvenih mreža uz obavezu da u svakom obraćanju precizno navedu koje primalac.

Narodna Republika Srbija je pravni sledbenik Republike Srbije iz vreme pre vojne agresije 1999 godine. Vlast koji nam je postavio okupator, nakon što je na nezakoniti način razvlašćen Predsednik Republike Srbije, Slobodan Milošević, je nelegitimna i nezakonita, a predstavnik okupacioni vlasti više nije legitimni i zakoniti predsednik Srbije.Njega, od ovog trenutka legitimno smenjuje narodna vlast, nacionalnog spasa.

Vučić nije više Predsednik Republike Srbije! A krizni štab, za navodnu pandemiju, ovim proglasom se raspušta i svi njegovi članovi biće uhapšeni, dok novi krizni štab će formirati doktor Nestorović, no ukoliko on to ne prihvati biće određen novi šef spomenutog štaba.

Svi rukovodioci državnih medija, od ovog trenutka su razvlašćeni i smenjeni, a mediji moraju biti dobrovoljno stavljeni novoj privremenoj narodnoj vlasti. Ukoliko se neko od spomenutih funkcionera ne povinuje novoj vlasti, narod onda ima pravo da juriša i osvoji te medije da bi proglasio proglas o uspostavljenju nove vlasti.


Takođe, svi funkcioneri dosadašnjih lokalnih vlasti moraju da se stave u službu novih vlasti. To važi i za lokalne policijske stanice ali i za vojsku. Nova vlast će na svim nivoima zameniti i staru vlast, biće organizovani novi zakoniti izbori, a do tada je narod suveren i treba u svom kraju da zavede red i mir i na taj način privremeno održiava novi poredak.

Svako ko počini zločin, pljačku i itd …, odgovaraće novoj vlasti. Nova vlast poziva narod na mirnu smenu vlasti, a ne bezakonje,.

Državni sekretar će od ovog momenta biti, Jasna Miličević, i moj zamenik. Na toj funkciji će biti do novih izbora. Ukoliko me uhapse, mene Petra Čelika, nova Vlada Srbije će raditi bez mene, a meni će pružiti pravnu zaštitu. Zaštitu ću dobiti i od naše Crkve i od našeg naroda.

Ukoliko dođe do bilo kog bezakonja, primenjivaće se krivični zakonik iz vremena pre rata, 199 godine, koji je drugačiji nego ovaj trenutni, gde su izbrisali smrtnu kaznu. A svi sporazumi koje je sklopila okupatorska vlast u zadnjih 20 godina, su ništavni.

Znači, stara vlast više ne postoji, vi ste od sada predstavnici naroda, a odbori će se formirati u svim krajevima Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu NIN-u da će poreska inspekcija proveriti rad kol-centra Srpske napredne stranke. CINS...

Još priča na sličnu temu