ZABRANJENA EMISIJA: Ju Tjub udario na kanal iz Srbije! Istina o Bratstvu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Ju Tjub kanal Naša borba doživeo je svojevrsan napad od strane globalističkih medija time što mu je ukinuta monetizacija na Ju Tjub kanalu, samo iz razloga zbog objavljivanja istine o stanju na terenu u Ukrajini i Rusiji. Problematična je ova emisija, koja će danas biti emitovana ili već jeste- u zavisnosti kada čitate članak.

Da globalni mediji imaju svoju agendu, to nije tajna i da su neke veće medije pokušali da cenzurišu i jesu, takođe nije tajna ali da male i nezavisne kanale, koji gotovo i da nemaju prihod uzimaju pod lupu i posmatraju ih, to je ipak nešto novo i što nismo očekivali.

- Advertisement -

O čemu je zapravo reč? Nakon dve emisije, u kojoj je gostovao Dejan Berić poznati srpski dobrovoljac i Amerikanka, koja je inače ratovala na strani Ukrajine kada je i priznala šta se sve događa Ju Tjub kanal Naša borba je došao pod lupu globalističkih medija.

Ono što je usledilo jeste ukidanje monetizacije na Ju Tjubu neposredno pre postavljanja treće emisije, koja razjašnjva mnoge stvari.

Kao jedan od retkih nezavisnih portala i Ju Tjub kanala koji su samofinansirajući i nezavisni da li od strane vlasti ili NVO sektora, molimo sve naše čitaoce i pratioce da zaprate Ju Tjub kanal Naša borba kako bi razbili mrak i medijsku cenzuru, s obzirom na to da čim se ne piše kako agenda nalaže, upada se pod cenzuru i nevidiljivost na medijskom prostoru.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu