SNS „DUPLA KORUPCIJA“ privedena na aerodromu, našli joj nakit i 50.000 evra!

Obavezno pročitajte

Bojana Radaković, donedavno gradska sekretarka za urbanizam, poznata po izjavi o duploj korupciji, i njen suprug Marko, privedeni su na aerodromu „Nikola Tesla“! Kod njih je nađeno 50.000 evra i vredna narukvica!

- Advertisement -

Kako saznajemo, supružnici su bili na odmoru u Španiji i navodno su na Pirinejskom poluostrvu, u bescarinskoj zoni, uzeli tax free na skupocenu narukvicu. Međutim, ni taj vredan nakit, ni 50.000 evra u kešu, nisu prijavili carini na aerodromu „Nikola Tesla“, a to je sada povezan sistem, pa je „krivicu“ za narukvicu i nedozvoljeni novac preuzeo njen suprug Marko, iako su, kako saznajemo, nađeni kod nje. Novac i nakit su oduzeti, a krivicu za, moglo bi se reći šverc nakita i para, preuzeo je Bojanin suprug Marko.

Kako saznajemo, navodno je ovaj incident na aerodromu bio povod da Bojana Radaković podnese ostavku na mesto sekretara za urbanizam Beograda.

FOTO Printskrin


Bojana Radaković je jedna od mladih uzdanica SNS, a kao sveža sekretarka za urbanizam u Beogradu 2021. se proslavila izjavom o „duploj korupciji“.

– Pričamo o korupciji. Prvo što ću reći je da je u novom predlogu izmene zakona o planiranju i izgradnji predloženo da vi kao investitor ako imate 20.000 kvadratnih metara možete da birate da li ćete zahtev podneti jedinici lokalne samouprave ili Ministarstvu. Ideja je da ne budemo korumpirani. Dakle, vi birate da li ćete otići tamo ili ovamo. Meni se čini da je to dupla korupcija – rekla je Radaković gostujući na RTS.

Kao pravnik, koji je imao prosek 8,84 na fakultetu, kako se navodi u njenoj biografiji, trebalo bi da zna da je korupcija krivično delo. Ali po svemu sudeći, to na fakultetu nije naučila. Možda je i naučila, ali je odmah u stranci „zaboravila“ to gradivo. Kao vrsni student prava koji je, kako je navedeno u njenoj biografiji, bila i na doktorskim studijama, trebalo je da zna i da u Srbiju može uneti do 10.000 evra, a svaki iznos veći od toga mora da prijavi. Doktorand prava očigledno to nije naučila.

Ali je naučila ono za šta ne treba Pravni fakultet, da političke protivnike, kao Mariniku Tepić, na društvenim mrežama proziva i vređa. Očigledno je gradivo iz škole SNS mnogo bolje naučila nego ono na Pravnom fakultetu!

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu