Bivši agent CIA razotkrio detalje o Vučiću! Vucic mu dao 2 miliona evra!

Obavezno pročitajte

Gost Slavija info bio je osnivač i prvi generalni sekretar SRS Aleksandar Stefanović. U emisiji Intervju otkrio je eksluzivne informacije od toga kako mu je Vučić dao 2.200.000 evra iz Metals banke bez ikakvog osnova, tj kredit na firmu koja je u stečaju ali i kako su ga nakon toga prevarili kad je kupio firmu Voćar iz Smederevske Palanke. Pored ovoga ispričao je dosta toga vezano za život Vojislava Šešelja ali i potvrdio informaciju koju je oficir FSB izneo u javnost a to je da je on zapravo agent Engleske obaveštajne službe.

Sam Aleksandar Stefanović u emisiji je ispričao i kako se povezao sa CIA i kako je za njih radio sedam godina ali i da je saradnja prekinuta kad je njih u šali optužio da su odgovorni za Đinđića. Sad je mišljenja da je za Đinđića odgovoran Zemunski klan a da je finansiranje išlo od Marka Miloševića preko Vojislava Šešelja što može da potvrdi i Gradiša Katić koji je bio prisutan na jednoj od primopredaja para. Vladimira Cvijana upoznao je preko svog prijatelja Srbe Vasiljevića i to u njegovom stanu u Cvijićevoj ulici, Cvijan mu je tom prilikom dao deo dokumentacije a Stefanović svedoči i o tome kako je Vučić preko njega reketirao pojedine biznismene i kriminalce poput Karića, Miškovića i drugih.

Pare koje je Vučić na taj način prisvojio (oko tri milijarede evra) pebacio je uz pomoć Mlađana Dinkića u Emirate a sad ih pere preko igradnje Beograda na vodi i drugih projekata. Sve ovo Stefanović je napisao u svojoj knjizi koju je trebao da štampa Boško Obradović i Srđan Nogo ali kaže da su oni napravili dil sa Vučićem da ta knjiga nikada ne izađe u javnost. Oko toga su se njih dvojica i razišli i oko para koje su dobili od Vučića tvrdi Stefanović.

- Advertisement -

U knjizi pod nazivom Kako se kalio vrbov klin Stefanović je naveo i kako ga je Vučić finansirao preko svog kuma Gorana Veselinovića i to u početku sa 20.000e da bi kasnije smanjio na 3000 evra mesečno. Stefanović dodaje i da nije tačno da Veselinović finansira Šešelja zato što ga organski mrzi , iz razloga što mu je Šešelj oteo jednu devojku. U emisiji Stefanović navodi i bizarne ljubavne odnose između Ksenije Vučić prve žene Aleksandra Vučića i Vojislava šešelja u hotelu M na Voždovcu. Da Ksenija vara Aleksandra on je saznao na osnovu dokumentacije službe koju je dobio od pokojnog Mikija Rakića.

Vucic,

Tad je Vučić nju žestoko prebio da je morala da ide na lečenje u Francusku avionom Željka Mitrovića a sve u organizaciji kuma Aleksandra Vučića Nikole Petrovića. Lekari su joj spasili život a sve to finansirao je Miroslav Mišković koji je kasnije uhapšen. Osim toga Stefanović se seća i kako je vozio Jorgovanu Tabaković na intimno druženje kod Borivoja Borovića ali i to da je on nakon toga ozbiljno uganuo leđa. Drugu ženu Aleksandru Vučiću sredio je Brano Mićunović a dete koje su Lončarevi doktori ubili na porođaju napravio je zet Ivice Dačića.

Mira Kolaković sa RTS i njen muž znaju dosta toga i Stefanović upućuje na njih. U emisji Stefanović je potvrdio ranije optužbe da je Vojislav Šešelj odgovoran za ubistvo Slobodana i Paskve Jović ali i inspektora Radišića koji je to otkrio naknadno ubijenog u Mirijevu i načelnika koji je sve to znao takođe ubijenog u sred bela dana na Kalenić pijaci. Kako je finansirao peti oktobar i mnogo drugih zanimljivih stvari polušajte u emisiji. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu