15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Kako to da se Vučići toliko čuju sa ljudima pod policijskim merama? (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Advokat Branko Pavlović u intervjuu za Pravdu i Helm Kast kaže da ne postoji prava borba protiv kriminala u Srbiji jer je grupa Veljka Belivuka samo jedna od 28 kriminalnih grupa koje rade u Srbiji. Pavlović tvrdi da Belivukova grupa nije moga da postoji bez podrške u vrhu SNS.

On veruje da je neko po naređenju zapadnih službi planirao da objavi Vučićeve prisluškivane razgovore, ali da je predsednik Srbije to saznao i krenuo u obračun sa ekipom Veljka Belivuka ali i nelojalnim ljudima iz policije kako bi to sprečio. Pavlović veruje da su snimci trebali da budu objavljeni u sklopu pritiska na Vučića da prizna Kosovo i Metohiju, ali da to ne menja činjenicu da su Aleksandar Vučić, njegov brat, otac i sin imali 1570 telefonskih razgovora sa licima koji su bili pod policijskom obradom.

– Kako je moguće sa da su se Vučić i njegova familija čuli 1570 puta sa tim ljudima, to je veliki intezitet razgovora, neko se sa suprugom ne čuje toliko koliko su se oni čuli sa tim ljudima – ukazuje Pavlović.

- Advertisement -

Pavlović kaže da je priča o nezakonitom prisluškivanju predsednika laž i da su svi ljudi sa kojima se on čuo bilo po zakonu prisluškivani.

Pavlović kaže da Vučić sada pokušava da se odbrani od napada, ali tako što će zaštiti vrh SNS-a.

– Šta je Belivuk bio pre 10 godina, pre nego što je SNS došla na vlast – pita Pavlović.

- Advertisement -

On takođe veruje da ta kriminalna grupa nije bila najjača u Srbiji kako vlast sada tvrdi i da ima i dalje jačiš i zaštićenih.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti