6.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

VUČIĆEVA ŽENA RASPRODAJE SRBIJU: Snima reklame i glupira se dok narod radi u pelenama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Supruga Aleksandra Vučić, Tamara Vučić, u promotivnom spotu toliko lepo priča o Srbiji, toliko lepo pokazuje njene „vanredne“ lepote i okreće se ka Beogradu na vodi, da se na mrežama već polemiše kako je naša država na prodaju.

Srbija je odranije uvela svetsku praksu – promo spotove kojima pokušava da privuče turiste i investitore, ali ovaj poslednji izazvao je gnev dela javnosti, jer se naša država servira kao na dlanu. Uz to, za brigu je i šta prva dama izgovara, ali zaista.

–  Ipak, moja domovina je mesto gde sam videla ljude kako se grle bez upotrebe ruku, noseći maske uz distancu od dva metra – između ostalog je rekla Tamara. Tamara Vučić FOTO: Printscreen Twitter

- Advertisement -

U jednom momentu Vučićeva žena izgovara i da Srbija ima „vanredne“ lepote, umesto izvanredne i to isto nije jasno, što su tviteraši takođe primetili, kao i da se ponosimo kako se borimo sa pandemijom koronavirusa.

– Videli smo ljude kako se grle bez ruku, ali i kako se kese otvore lakše kad se lizne prst tokom trajanja najsmešnijeg virusa na svetu – piše jedna od korisnica Tvitera.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti