13.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

VUČIĆ PAKUJE BJELOGRLIĆU 5 GODINA ZATVORA: Čeda tri puta tukao ljude bez kazne!?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Interesantno je kako je Čedomir Jovanović tri puta tukao ljude, nije mu određeno zadržavanje, a zbog veze sa Vučićem, će proći i bez presude.
Kako navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Dragan Bjelogrlić se tereti za nasilničko ponašanje za koje je moguća kazna do tri ili do pet godina zatvora, u zavisnosti od stepena povrede koju je naneo.


Svako treba da odgovara, ali se čini da u Srbiji ko je blizak s Vučićem može da radi šta hoće i da za njega ne važe pravila.

Dragan Bjelogrlić jeste uradio nešto što apsolutno nije smeo da uradi. Bez obzira na provokacije i kampanju kojoj su godinama izloženi i on i članovi njegove porodice, nije smeo fizički da napadne Predraga Antonijevića. Za to što je uradio odgovaraće u skladu sa zakonom.

- Advertisement -

Ali tvrditi da je udario Antonijevića jer je bio protiv snimanja filma o Jasenovcu i tu laž besomučno ponavljati na svim medijima je ravno fašizmu.

Izjava predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da je napad Bjelogrlića na Antonijevića po intenzitetu jači od napada na Borka Stefanovića predstavlja monstruoznu laž. Borko Stefanović je u klasičnoj sačekuši udaren metalnim predmetom u potiljak, da bi ga onesvešćenog napadač šutnuo u glavu. Da nije bilo reakcije policajca u civilu verovatno bi ovaj napad doveo do fatalnih posledica.

Samo lud i potpuno beskrupulozan čovek može porediti udaranje pesnicom i nanošenje lakših telesnih povreda sa ovakvim pokušajem ubistva.

- Advertisement -

Dragan Bjelogrlić će odgovarati za svoj postupak, ali svi oni koji su uključeni u ovu fašističku kampanju protiv njega moraju da budu svesni da će i oni odgovarati za svoje postupke, takođe u skladu sa zakonom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti