VUČIĆEV UDBAŠ OPET UDARIO NA POKOJNU TIJANU JURIĆ: Zamisli da pustiš ćerku da šeta ispod Plavog mosta? (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Bivši šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović, koji je indirektno prebacio na Igora Jurića krivicu što mu je ćerka Tijana ubijena rekavši da je „izlazila u šorčiću“, prevazišao je po monstruoznosti svoju izjavu gostujući na televiziji „Hepi“. On je sada o slučaju Jurić svoju ocenu dao rečenicom „zamisli da pustiš ćerku da šeta ispod Plavog mosta“.

– Pitam se, gde je kraj i koji je motiv? Opet nacionalna frekvencija, juče je nosila “šorcić” a danas je šetala “ispod plavog mosta”? Da li će iko odreagovati ili zaista želite da mi, roditelji izgubimo razum? Ne znam ko je ovaj zao čovek, ali da li može shvatiti koliko ovo boli – upitao je Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“.

Popović, koji je prethodno rekao da Jurić „nije sebe pitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šorčiću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole“, sada je imao još gnusniju izjavu:

– On je otac devojčice koja je ubijena sa petnaest godina na magistralnom putu u neko gluvo doba noći i gde je tu njegova odgovornost za to da pusti maloletnu devojčicu u to doba. Kristijane, zamisli ti da pustiš svoju ćerku da šeta ispod plavog mosta – rekao je Popović obraćajući se bivšem robijašu Kristijanu Goluboviću.

Sva sreća po bezbednost građana što je Popović van službe, jer ovakvi ljudi ne bi trebalo da obavljaju nikakvu fukciju koja se tiče bezbednosti građana, a naročito tako odgovornu kao što je upravljanje Odsekom za krvne delikte.

Podsetimo, Jurića je na sličan način napala i bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković koja ga je u jednoj emisiji upitala „gde je bio kad mu je ćerka ubijena“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Da li je istekao rok trajanja Čede „podmornice“

Stara je istina da u svetu moderne špijunaže satrapi kao najpotrošniji deo te priče jako brzo gube upotrebnu vrednost....

Još priča na sličnu temu