NAPREDNJAČKA BAHATOST UBIJA SRBIJU: Lift za Dom zdravlja ugradili u zgradu opštine!

Obavezno pročitajte

Koliko daleko ide bahatost i osionost naprednjačkih prvaka, svedoči i vest iz opštine Ražanj, gde je lift namenjen Domu zdravlja ugrađen u opštinsku zgradu koja ima samo prizemlje i prvi sprat, da predsednik opštine, Dobrica Stojković ne bi morao da ide peške.

– Za rubriku verovali ili ne: Lift namenjen Domu zdravlja u Ražnju ugrađen je u opštinu samo za potrebe predsednika opštine Dobrice Stojkovića – ide tačno ispred njegovog kabineta. Zgrada ima visoko prizemlje i sprat. Ali predsednik ne može stepenicama, nepokretni pacijenti moraju – objavila je na Tviteru Jelena Milošević, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Niš.

Nezajažljivi privilegijama, moći, bogatstvom i komforom, naprednjačke velmože otimaju od naroda kako bi ugrabili što više dok su na vlasti. Znajući da im se bliži kraj više ne mare ni za najugroženije, već bezobzirno grabe sve što mogu.

- Advertisement -

Neko novac, neko funkcije, neko unosne poslove, neko stanove i automobile, a, eto, neko i liftove, u zavisnosti od položaja u naprednjačkoj hijererhiji.

A narod k’o narod, daće mu Vučić 20 evra i zaboraviće da mu je potreban tamo neki lift ili bilo šta drugo što olakšava svakodnevni život u civilizovanom svetu.

Bravo za Vučića!

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu