17.2 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

„Vučić potpisao sebi smrtnu presudu, FBI mu kao Điniđiću dao svilen gajtan“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost u emisiji “Naši dani“ autora Vojina Radovanovića bio je pisac Marko Vidojković, a ovaj deo intervjua oko Vučića je najviše zainstrigirao gledaoce.

Odlomak iz knjige „ĐUBRE“ Marka Vidojkovića:

,,To je sve zbog Kosova! Zar da zbog rata koji je izgubljen više od dvadeset godina žrtvovati demokratiju, za koju smo se jedva izborili!?“ (Jelena, Dragišina kćerka, prim. nov.)

- Advertisement -

,,Ma nije zbog Kosova, sunce. Kosovo je fora za budale, da se veštački održava tenzija, dok se iza kulisa mlate pare.“ (Dragiša, prim. nov.)

,,Dragiša je u pravu. Banda radi radnju. Banda je banda i mafija je mafija. Oni su partneri, kako kosovska, tako srpska mafija. Oni su braća po kriminalu. Dok se Albanci lože na Veliku Albaniju, Srbi na Veliku Srbiju, velika mafija radi veliku radnju.“ – ističe u emisiji “Naši dani“ pisac Marko Vidojković, osvrćući se na gore citiranu epizodu iz njegove najnovije knjige ,,Đubre“.

Smatra da pre svega u Albaniji i Srbiji, kao i u Crnoj Gori za vreme Mila postoji “mafijaško bratstvo“, ali da je mafija metastazirala iz mafije koja ima svoje elementi u državi, van zakona, u mafiju koja se nalazi na čelu države. “Naša država ima mafiju na njenom čelu. Takav malignitet ne može da potraje predugo. Pojaviće se neka CIA, neki Ef-Bi-Aj.“ – kaže Vidojković i dodaje da će neko “morati da plati“ jer će ove službe doći sa dokazima.

- Advertisement -

Dokaz toga da je Ef-Bi-Aj ,,visio u Slininom (Nebojša Stefanović, prim. nov.) kabinetu“ je da je Vučić priznao da u državnom vrhu ima dosta kriminala, smatra Vidojković.

Smatra da je Aleksandar Vučić nateran da započne borbu protiv kriminala, te da s obzirom da je taj kriminal Vučić sam stvorio, da su to “njegovi ortaci“, Ef-Bi-Aj mu je time dao “svilen gajtan“ i da je će Vučić morati da krene “u borbu protiv samog sebe“ i da je time “potpisao sebi smrtnu presudu.“

Slično je, kaže, bilo i sa Zoranom Đinđićem, koji je takođe dobio svilen gajtan “onda kada je Ćume napustio Zemunski klan, a Đinđić dobio nalog verovatno da se Zemunski klan uništi jer je prodavao heroin za državu i jer je sarađivao sa državom kada je dolazilo do 5. oktobra.“ Smatra da je time “Đinđić sebi potpisao smrtnu presudu“, te da mu je nemoguće da je on (Đinđić) to sam smislio.

“Šta ako se sutra pojavi neki svedok saradnik koji dođe i kaže Mi smo dobili nalog da koknemo Olivera Ivanovića ili Mi smo prošvercovali tolke i tolke tone kokaina, zato što nam je taj i taj rekao da to i to uradimo.

Svašta može da se desi u borbi protiv mafije, pogotovo kada si mafija koja mora da se bori protiv mafije i kada ti je Vulin ministar policije. Rasplet ne moramo da očekujemo na predsedničkim izborima, rasplet na u ovakvoj smejuriji od države, banana-državi, rasplet možemo da očekujemo u bilo kom trenutku na bilo koji način.“ – zaključuje Vidojković.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti