VUČIĆ POLUPAO KABINET: Dobio nervni slom, izderavao se na stranačke kolege!

Obavezno pročitajte

Za samo nekoliko sati, širom beogradskih opština, razgrabljene su besplatne beogradske “Novine”, štampane u tiražu od oko 100.000 primeraka, a u uskim krugovima bliskim vlasti isplivala je informacija se da je ovo toliko izrevoltiralo Aleksandra Vučića da je polupao svoj kabinet i izderavao se na najbliže saradnike. Eto još jednog dokaza da narod vapi za slobodnim i nezavisnim medijima…

Novi broj besplatnih beogradskih “Novina” donosi tekst: “Vučić izgubio Beograd”, a po poslednjim istraživanjima javnog mnjenja u našoj prestonici. Građani su na pitanje za koga će glasati na sledećim izborima poručili: protiv Vučića 48,6 odsto, za Vučića 27,1, a ne znaju ili neće glasati 24,3.

Da li sadašnja vlast može da reši probleme koji ih muče, Beograđani su odgovori sa NE 68,4, DA 24,4, NE ZNAM 7,2 odsto.

- Advertisement -

Na naslovnoj strani je i tekst o ugostiteljima bliskim SNS-u koji rade u vreme zabrane, uz naslov: Ko su organizatori korona žurke?

Na srednjim stranama besplatnih beogradskih “Novina” dominira ekskluziva o detaljima sukoba u SNS-u: “Vesićeva ekipa?”, uz fotografije zamenika gradonačelnika, Slaviše Kokeze i Velje Nevolje.

Takođe, uz naslov “Šapić Vučićev trojanski konj?”, tu je i tekst o tome kako je Srpska napredna stranka “kupila” bivšeg vaterpolistu.

Pod vinjetom “skandalozno” možete pročitati “Uništavanje Skadaralije” sa nadnaslovom “Boemska četvrt kao ratna zona”.

“Novine” se bave i ludilom u Mitićevoj rupi, gde se betonira park za decu, kao i najavom ekološke katastrofe na Makiškom polju: “Napad na pitku vodu”.

Uz naslov “Crni biseri beogradskog režima”, “Novine” donose tekst o krimi radu beogradskih funkcionera Dragomira Petronijevića, Damira Handanovića i Luke Petrovića, kao i o tome kako je Dragan Đilas predao krivičnu prijavu protiv Vučića i ekipe zbog falsifikovanih papira i lažnih imena banaka i računa na Maurucijusu.

Na kraju, uz “Pobeda Beograđana – nema žičare”, “Novine” donose i deo o tome kako je vlast potrošila pare, posekla stabla, a sud poništio rešenja za izgradu gondole.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu