VUČIĆ DA GARANTUJE ZAŠTITU DEVOJKAMA: Stefanović hitno da bude saslušan!

Obavezno pročitajte

Javno svedočenje istaknutog aktiviste i borca protiv pedofilije, Igora Jurića koji je uživo u televizijskom programu rekao kako je nekadašnjem ministru policije, Nebojši Stefanoviću rekao ime političara pedofila mora dovesti do toga da koliko danas krene ozbiljna i opsežna tužilačka i policijska istraga o tom slučaju.

Nikakav dogovor o nenapadanju između Vučića i Stefanovića ne sme biti prepreka u otkrivanju i drakonskom kažnjavanju pedofila koji su visoko pozicionirani unutar vlasti koju već skoro deceniju drži Srpska napredna stranka.

Ukoliko ne želi da nosi stigmu zaštitnika pedofila, Aleksandar Vučić mora da založi svoj autoritet i da javno garantuje svu bezbednost i zaštitu oštećenim devojkama i njihovim porodicama jer je više nego očigledno da postoji ozbiljan strah kod žrtava da prijave nasilnike. Ujedno, postoje indicije da će rešavanja slučaja političara pedofila kao i „bunga – bunga“ žurki u Jagodini pomoći u rešavanju još nekih kontroverznih slučajeva, poput ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu